Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Onursal Adıgüzel kimdir? Onursal Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Onursal Adıgüzel ne mezunu? Onursal Adıgüzel alevi mi? Onursal Adıgüzel'in eşi kimdir? Onursal Adıgüzel hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, Onursal Adıgüzel kimdir? Onursal Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Onursal Adıgüzel ne mezunu? Onursal Adıgüzel alevi mi? Onursal Adıgüzel'in eşi kimdir? Onursal Adıgüzel hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Onursal Adıgüzel Alevi Mi

Max Kruse kimdir? Max Kruse kimdir?

Onursal Adıgüzel kimdir?

Onursal Adıgüzel 1985 yılında Malatya'da doğmuştur. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamış, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Adıgüzel, çeşitli özel sektör firmalarında endüstri mühendisi ve yönetici olarak görev yapmıştır.

Onursal Adıgüzel Eşi

Onursal Adıgüzel hangi görevlerde bulundu?

Eylül 2010 ile Ocak 2011 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK üyesi olarak görev yapmış, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 34. Olağan Kurultay'da, 18. Olağanüstü Kurultay'da ve 36. Olağan Kurultay'da Parti Meclisi üyeliğine seçilmiştir. 25., 26. ve 27. dönem İstanbul milletvekilidir. Şubat 2018'den 2023'e kadar Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. 26. yasama döneminde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu, Çevre Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeliği yapmıştır. 

Onursal Adıgüzel Eşi Kimdir

Onursal Adıgüzel'in eşi kimdir?

Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel'dir.

Kaynak: Haber Merkezi