Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Emre Mor'un hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Emre Mor kimdir? Emre Mor kaç yaşında, nereli? Emre Mor'un sevgilisi kimdir? Emre Mor hangi mevkide oynuyor? Emre Mor hangi takımlarda oynadı? Emre Mor hangi takıma transfer olacak'' sorularını aratıyor. Peki, Emre Mor kimdir? Emre Mor kaç yaşında, nereli? Emre Mor'un sevgilisi kimdir? Emre Mor hangi mevkide oynuyor? Emre Mor hangi takımlarda oynadı? Emre Mor hangi takıma transfer olacak? İşte tüm merak edilenler...

Emre Mor-1

EMRE MOR KİMDİR?

Emre Mor, 24 Temmuz 1997 yılında Brønshøj, Danimarka'da Makedonya asıllı anne ile Uşaklı Türk bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Baba Ersoy Mor, Kopenhag'da restoran işletiyor.

Futbol kariyerine Danimarka'nın Lyngby FK takımında başladı. 2015 yılının Ocak ayında Lyngby kulübü tarafından yeteneğinin yetersiz olduğu gerekçesiyle kulüpten ayrılmak durumunda kaldı. Bonservissiz olarak Danimarka'nın Farum merkezli futbol kulübü FC Nordsjælland takımı ile anlaştı.

Emre Mor Takımları

Gökçe Eyüboğlu'nun eski eşi Selçuk Öner Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu'nun eski eşi Selçuk Öner Eyüboğlu kimdir?

2015 yılında Nordsjælland ile ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. 2016 sezonunda 13 maça çıkıp 2 gol attı. 2016 'da Borussia Dortmund'a transfer oldu ancak Alman devinde isteneni veremeyince 2017'de 12.5 milyon Euro karşılığında Celta Vigo'ya transferi gerçekleşti. Türk Milli Takımı forması ile toplamda 22 maça çıktı. Ayrıca, Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın EURO 2016'ya gidecek kadroya da seçildi.

Emre Mor, altyapı olarak; 2001-2006 yıllarında Brønshøj Boldklub'da, 2006-2015 yıllarında Lyngby BK'de, 2015-2016 yıllarında FC Nordsjælland takımında oynadıktan sonra yine ilk kez profesyonel olarak 2016 yılında FC Nordsjælland takımıyla sahaya çıktı. Ardından sırasıyla; 2016-2017 yıllarında Borussia Dortmund'da ve daha sonra Celta Vigo'da top koşturmuştur. Şu an da Fenerbahçe'de forma giymektedir.

Emre Mor Kimdir

EMRE MOR'UN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Emre Mor'un sevgilisi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Emre Mor Karagümrük

EMRE MOR HANGİ TAKIMA TRANSFER OLACAK?

Fenerbahçe'nin Emre Mor'u sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük takımına kiralayacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi