Video oyunu dünyasının korku-macera türündeki gözdesi Poppy Playtime serisi, MOB Games'in geliştirdiği yeni bölümüyle oyunculara nefes kesen bir deneyim vaat ediyor. Popülerliği hızla artan oyun, beklenen üçüncü bölümü Poppy Playtime Chapter 3 ile geri dönüyor.

Apple’ın yeni reklam filmine tepki yağdı! Apple’ın yeni reklam filmine tepki yağdı!

Poppy Playtime Chapter 3 (2)-1

Çıkış Tarihi ve Heyecan Dorukta

Geliştirici firma MOB Games, oyunseverlere Poppy Playtime Chapter 3'ün çıkış tarihini heyecanla bekledikleri anı açıkladı. Oyun, 30 Ocak 2024 tarihinde, Türkiye saatiyle 21:00'da Steam platformunda satışa sunulacak. Oyuncular, bu tarihi büyük bir heyecanla beklerken, sosyal medya kanalları ve resmi web sitesi üzerinden güncellemeleri takip etmeye devam ediyor.

Poppy Playtime Chapter 3 (3)

Büyüleyici İçerik ve Yenilikler

Poppy Playtime Chapter 3, serinin önceki bölümlerine sadık kalarak, oyunculara daha karmaşık bulmacalar, karanlık atmosfer ve yeni karakterlerle dolu bir macera sunacak. Geliştiriciler, oyunun grafikleri ve oynanış mekaniklerinde yapılan iyileştirmelerle birlikte, seriyi daha da derinleştirmeyi amaçlıyor.

Poppy Playtime Chapter 3 (4)

Önceki Bölümleri Oynamak Önerilir

Oyunseverlere, Poppy Playtime Chapter 3'ü tam anlamıyla deneyimlemeleri için serinin önceki bölümlerini oynamaları öneriliyor. Bu, oyuncuların hikayeyi anlamalarını sağlayacak ve yeni bölümde karşılaşacakları zorlukları daha iyi çözmelerine yardımcı olacaktır.

Poppy Playtime Chapter 3 (4)-1

Fiyat ve Satış Detayları

Poppy Playtime Chapter 3, ana paketin ayrı bir DLC'si olarak satışa sunulacak ve bölümü oynamak için oyuncuların ana paket ve ilk iki bölüme sahip olmaları gerekecek. Bölümün fiyatı 19,99 TL olarak belirlenmiş durumda.

Poppy Playtime Chapter 3 (1)

Poppy Playtime serisi, korku ve macera tutkunları için adeta bir başyapıt olma yolunda ilerliyor. Oyunun hayranları, 30 Ocak'ta heyecanla beklenen üçüncü bölümüyle karanlık ve gizem dolu dünyasına geri dönecekler. MOB Games'in açıklamalarını takip ederek, oyunun çıkışına kadar merakla bekleyiş sürecek.

Poppy Playtime Chapter 3 (1)-1

Editör: İrem Akbaş