Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi ödemelerinde geri sayım başladı. Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini araştırıyor. Peki, Emekliye Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? 2024 emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte, İşte 2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

Çalışan Emekli Ikramiyeleri

EMEKLİYE RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin 3 bin lira bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Üç bin lira olarak hesaplara yatacak olan ilk emekli bayram ikramiyesi, Ramazan bayramından önceki hafta olan 1 Nisan - 5 Nisan arasında yatırılması bekleniyor.

Emekli 3

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Emekli bayram ikramiyesi zammı, 2023 yılında maaş artışları sonrasında açıklanmıştı. Bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Böylelikle emeklilere geçtiğimiz yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira, toplamda 4 bin lira ikramiye ödemesi yapılmıştı.

emekli-maasi-odemesi-shu-1

Milli Savunma Bakanlığı 1.829 işçi alımı kura sonuçları belli oldu Milli Savunma Bakanlığı 1.829 işçi alımı kura sonuçları belli oldu

RAMAZAN BAYRAMINDAN ÖNCE YATACAK!

Emekliye bayram ikramiyelerinin 10 Nisan'dan önceki hafta hesaplara yatması bekleniyor.

Nisan ayının ilk haftasında SSK ve Bağkur kapsamındaki tüm emeklilere ikramiyelerinin yatması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi