Ömer 54. bölüm fragman yayınlandı mı? Ömer 54. bölüm fragman yayınlandı mı?

Türkiye'nin sevilen oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden doğan ve geçtiğimiz günlerde DNA testi ve mahkeme kararıyla resmiyet kazanan kızı Duygu Nebioğlu, şimdi de annesini bulmak için adım attı. Nebioğlu, yardım çağrısını Türkiye'nin tanınmış televizyon programlarından biri olan Müge Anlı ile paylaştı.

Duygu 2

Geçtiğimiz günlerde DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının biyolojik kızı olduğu resmiyet kazanan Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için sosyal medya üzerinden ünlü sunucu Müge Anlı'ya seslendi. Nebioğlu'nun bu çağrısına Müge Anlı'dan gecikmeden yanıt geldi.

Duygu 1

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Müge Anlı, "Herkese kapımız açık, her zaman bekleri" ifadelerini kullandı. Anlı'nın bu samimi ve destekleyici açıklaması, Nebioğlu'nun annesini bulma sürecine ışık tutarken, umut dolu bir bekleyişi de beraberinde getirdi.

Duygu Nebioğlu 11 (2)

Duygu Nebioğlu'nun annesini bulma çabaları, kamuoyunun da ilgisini çekerken, gözler şimdi Müge Anlı'nın programında yaşanacak gelişmelere çevrildi. Nebioğlu'nun annesiyle buluşma umudu, Türkiye'nin gündemine oturdu ve herkesin kalbinde bir umut ışığı oluşturdu.

Kaynak: Haber Merkezi