Trendyol Süper Lig'de hafta sonu Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çağlar Söyüncü antreman sonrası açıklamalarda bulundu.

Çağlar Söyüncu Fenerbahçe1

"HEPİMİZİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK"

Çağlar Söyüncü transfer süreci ile ilgili, "Takımın durumu şu anda gayet iyi. Gelmeden önce de takım arkadaşlarım çok iyi bir ortam olduğunu söylüyordu. Mücadele ediyoruz saha içinde. Hepimizin hedefi şampiyonluk. Taraftarımız dışarıda, biz içeride elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. 2.5-3 haftaya yakın bir süreç oldu. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Bunlar biraz daha profesyonel işler. Ben de çok mutluyum burada olmaktan dolayı" dedi.

"HEPİMİZ FORMA REKABETİ İÇİNDEYİZ"

Takımdaki forma rekabetine ilişkin konuşan Söyüncü, "Çok tecrübeli isimlerimiz var. Oturmuş bir takıma geldim. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu rekabet bize pozitif olarak dönüyor. Çok tecrübeli isimler var. Hepimiz forma rekabeti içindeyiz. Hocamızın kararına bağlı. Ben işimimi en güzel şekilde yapıp hocamızın kararına saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncu Fenerbahçe3

Arda Güler durdurulamıyor! Arda Güler durdurulamıyor!

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ FENERBAHÇE'DE KALACAK MI?

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya, "Şu anda eksiklerim var. Belirli bir süre oynamadım. Oynadığım maçlar da benim için yeterli değildi. Takımın adaptasyon sürecini çok çabuk atlattığım için eksikliğini hissetmiyorum. Daha iyiye gidiyorum. İlk hedefimiz 6 ay boyunca iyi çalışıp Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşatmak. Ondan sonrasında işin içine profesyonellik girdiği için bizim dışımıza çıkıyor. İlk hedefimiz şampiyonluk" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Merkezi