2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Yay burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Yay burcu mayıs ayı yorumu...

yay

Yay Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta Ay tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise farklı iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz.

Yardımsever bir kişilik yapısıyla, karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Direkt sizi ilgilendiren konularda kararlarınızı verirken, pür dikkat ve aceleci olmamalısınız. Üstlerinizle güç gösterilerine girmeyip, onlarla uyum içinde çalışmalısınız.

5 Mayıs'ta Ay tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Partnerinizin düşünceleri sizin için önemli olacak. Hayatınızda aralayacağınız yeni yaşam pencereleri tamamen sizin inisiyatifinizle açılacak. İlişkileriniz yön değiştirecek... 14 Mayıs'a kadar sağlık evinizde Merkür geri gitmeye devam edecek. Ailenizin ve yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sizin sağlığınız da biraz hassas olacaktır.

Düşlerinizle birlikte, başarma azminiz de güçlü olacak. Duygusal motivasyonunuz, sağlığınızı olumlu ya da negatif olarak etkileyecektir. 5 Mayıs'ta Akrep burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir. Neşeli ve eğlenceli bir süre başlıyor.