Star Tv ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını izleyiciler ile buluştu. OGM Pictures imzalı, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı dizinin başrollerinde ise Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu yer almakta. Yalı Çapkını dizisinin son bölümünü izleyemeyenler son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Yalı Çapkını 30. bölüm FULL İZLE! Yalı Çapkını son bölüm izle...

YALI ÇAPKINI 30. BÖLÜM FULL İZLE

Yalı Çapkını 30. bölüm tek parça full izlemek için aşağıdaki videoya tıklayınız.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalı Çapkını 30. Bölümün Konusu;

Seyran ve Ferit boşanma kağıtlarını imzalar ve Halis Ağa Seyran’ı kovmaktan beter eder. Saffet Ağa, Kazım ve Tarık yalıdan Seyran’ı alırlar. Tarık’ı gören ve onun durumdan istifade geldiğini anlayan Ferit çılgına döner ve Tarık'la kavga eder. Seyran gittikten sonra öfkesini içinde tutamayan Ferit, hem Halis Ağa hem de Orhan’la tartışır. Kafasını dağıtmak için kendini dışarı atan Ferit’in halini gören İfakat, Zerrin’e haber vermekte gecikmez.

Zerrin ise Pelin’i Ferit’in peşine düşmesi için ikna eder. Kazım ise Seyran’ın muvafakatname imzaladığını duyunca hıncını yine ondan çıkarır. Saffet’le Suna nikah hazırlıkları yaparken Suna beklemediği bir manzarayla karşılaşır. Ferit’in gece çıkması başına dert olurken, Seyran’ı görmek için yaptığı son hamlede de beklemediği bir cevap alır.

Haber Merkezi