Yalı Çapkını bu akşam 25. bölümü ile ekrana geliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan reytinglerde başarısını sürdüren dizide Seyran ve Ferit aşkı Zerrin'e takılıyor. Kızının hakkını savunan ve kızına verilen sözlerin tutulması için gayret gösteren Zerrin'in hedefi Seyran'la Ferit'i ayırıp Ferit'le Pelin'i evlendirmek... Peki, Zerrin, Seyran'la Ferit'i ayırmayı başaracak mı? Yalı Çapkını 26. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanları izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Dizinin hemen ardından yayınlanması beklenen fragmanlarda önümüzdeki haftanın ipuçları paylaşılıyor. Seyran ve Ferit tam mutlu olacakken Pelin'in annesi Zerrin çıkıp geliyor ve herşeyi karıştırıyor.

Dizide geçtiğimiz haftalarda Halis Ağa, Ferit ve Gülgün ile konuşan Zerrin bu hafta Seyran ile karşı karşıya geliyor. Annesinin gelmesinden sonra kendini daha iyi hissetmeye başlayan Pelin de Ferit'i Seyran'a bırakmayacağını söylüyor.

Seyran ve Ferit arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlarken, ilk etapta bu durum aileden gizleniyor. Ancak olayın nerede ve nasıl patlak vereceği merak ediliyor. Peki, Zerrin, Seyran'la Ferit'i ayırmayı başaracak mı? Gerçek hikaye nasıl? Yalı Çapkını 26. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yalı Çapkını 26. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın bölüm sonrasında yayınlanması bekleniyor. Yalı Çapkını 26.bölüm 31 Mart Cuma günü izleyici ile buluşacak.

Yalı Çapkını 26. bölüm fragman yayınlandığı zaman ayrıntıları burada bulabilirsiniz.

Editör: Rozita Hamidi Cizreli