Milyarlarca kullanıcıya sahip olan Netflix, bulundurduğu projelerle her geçen gün kitlesini genişletmeye devam ediyor. Bilim kurgudan romantik yapımlara, dramdan biyografiye birçok yapım dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşuyor.

Bu kapsamda Netflix bünyesinde bulunan ve son dönemlerde TOP10 listesinden düşmeyen XO Kitty dizisi merak ediliyor. Peki XO Kitty dizisinin konusu ne? XO Kitty dizisi uyarlama mı? İşte diziye ilişkin detaylar...

XO KİTTY DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Genç çöpçatan Kitty Song Covey, aşk hakkında bilinmesi gereken her şeyi bildiğini düşünür. Ancak uzun mesafeli erkek arkadaşıyla yeniden bir araya gelmek için dünyanın öbür ucuna taşındığında, kendi kalbi söz konusu olduğunda ilişkilerin çok daha karmaşık olduğunu çok geçmeden fark eder.

XO, Kitty, Netflix için Jenny Han tarafından yaratılan ve18 Mayıs 2023'te gösterime girenbir Amerikan romantik komedi drama dizisidir. Dizi, To All the Boys film serisinin bir yan ürünüdür (kendisi de Han'ın kitabından bir uyarlamadır) Üçlemesi Sevdiğim Tüm Erkeklere ), bir Netflix orijinal filminden uyarlanan ilk Netflix televizyon dizisi olma özelliğini taşıyor. Han, dizi sorumlusu olmanın yanı sıra yazar ve yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. Gerçek aşkı bulmak için kendi yolculuğuna çıkan Kitty Song Covey'i anlatıyor. Anna Cathcart başrolü yeniden canlandırıyor.

XO KİTTY DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Netflix'te yer alan dizi 1 sezon olmak üzere 10 bölümden oluşuyor.

Haber Merkezi