Bebek sağlığı ile ilgili çıkardığı ürünlerle pek çok annenin gönlünü kazanan Uni Baby bebeğinizin dostu formüllerle,onun hijyenini korumanız için size yardımcı olacak ürünler ortaya koymakta ve ürünlerini her geçen gün daha da geliştirmektedir.

Islak havluları; birçok uluslararası testten geçmiş parfüm ve paraben gibi bebeğinizin cildini tahriş edecek ve onun sağlığını bozacak bileşenler içermeyen, çocuğunuzun tenine sürerken endişe etmeden kullanabileceğiniz, büyük paketleri oldukça uygun fiyatlara satılan bir üründür. Islak mendilleri de aynı titizlikle üretilmektedir.

Uni Baby ile Sağlıklı Büyüyen Bebekler

Marka bebeklerinizin bakteri ve mikroplardan uzak bir bebeklik geçirmesi için oldukça geniş bir ürün gamıyla annelerin yanında olmaktadır. Çocuğunuzun gözünü yakmayan, cildini sağlıklı bir şekilde nemlendiren şampuanlarından, onların emziklerini biberonlarını yıkayabileceğiniz deterjanlara kadar çok fazla ürünü bulunmaktadır.

Bunun yanında yetişkinler içinde makyaj temizleme mendilleri üreten firmanın bebekler için olan ürünlerini alerjenik bir tene sahip olan yetişkinlerinde kullanabileceği söylenmektedir. Çocuğunuzun hijyeni için ürünler çıkaran UniBaby ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz. Eğer satın almak isterseniz https://www.cosmetica.com.tr/uni-baby/ sitesini ziyaret edebilirsiniz

Editör: TE Bilisim