Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkanı Nuri ÜNAL, Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi YAMAN’ı ziyaret etti. Dernek merkezinde gerçekleşen görüşme oldukça yapıcı bir toplantı halini aldı.
Görüşmede Sendikal faaliyetler , Ankara’da görev yapan Din görevlilerinin sorunları ve ibadethanelerimizin durumlarıda konuşuldu. Ünal, Ankara’ya sunduğu hizmetlerinden ve katkılarından dolayı müteşekkir olduklarını söyledi.
Başkent’te çok sayıda tarihi camiilerimizin olduğunu buralarda yaşanan çeşitli sorunların çözümünde Ankaralılar Derneği ile birlikte hareket edebileceklerini açıklayan Nuri ÜNAL, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak’da Ankara’nın manevi değerlerini yaşatma ve koruma yolunda da her türlü katkıya hazır olduklarını söyledi.
Hilmi Yaman’da ziyaretten memnuniyet duyduğunu , Şehrin manevi ikliminin ayakta kalması, İnsanımızın dini vecibelerini yerine getirmeleri yolunda din görevlilerine önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi. Bu kapsamda Türk Diyanet Vakıf-Sen ile ileriye dönük bir çok projede beraber hareket edebileceklerini ifade eden Yaman, en yakın sürede iade-i ziyarette bulunacağını belirtti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim