14 Mayıs seçimleri alınan sonuçlar dolayısıyla ikinci tura kalmıştı. İkinci turun ise 28 Mayıs'ta yapılacağı çok önceden seçmene bildirilmişti. Şimdi de seçimin ikinci turuna sayılı günler kala siyasi isimlerin görüşmeleri devam ediyor.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, geçtiğimiz günlerde ikinci turda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini söyledi. Ümit Özdağ ise görüşmelerine devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu ile bu sabah açıklama yapacaklarını paylaştı.

Özdağ, açıklama yapmalarına saatler kala sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin."

Bu paylaşımın üzerinde vatandaşlar "Ümit Özdağ İçişleri Bakanı mı olacak?"sorusunu aratmaya başladı. Lakin bu konuya ilişkin yetkili mercilerden henüz bir açıklama yapılmadı.

Haber Merkezi