Her hafta salı akşamları Kanal D'de izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Son bölümde Rüçhan azmettirici olduğu iddiası ile gözaltına alınırken, Özer tarafından reddedilmeyi kaldıramayan Sevilay'ın intiharı ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin 42. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragman yayınlandı mı? İşte detaylar...

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Üç Kız Kardeş 14 Mart Salı akşamı yayınlanan 41. bölümde Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer.
Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer. Türkan'dan son bir şans isteyen Somer, Türkan'ın sert kararlarıyla bir kez daha yüzleşir. Türkan ve Somer acı içinde bu kadar severken kavuşmamanın ızdırabını yaşar. Türkan'ın hamile olduğunu öğrenen Sadık, Somer'i bir kez daha affeder. Somer, Türkan için ailesini bir araya toplar. Herkes Türkan ve Somer'in barışması için çabalar. Türkan ise ailesinin yanında Somer'e daha yakın davranır.

1-26

Türkan ve Somer’in barışma ihtimali bir kenarda durmaya devam ederken, Rüçhan’ın kuracağı tuzak taşları yerinden oynatmaya yetecektir. Türkan ve Somer'in bir araya gelmemesi için Mine'yle iş birliği yapan Rüçhan, bu kez planını başarıyla yürütebilecek mi?

22-10

Sevilay'ın eski kocası ile işbirliğine giderek Özer'i büyük bir tehlikeye atan Rüçhan, gerçeğin ortaya çıkmasıyla gözaltına alınıyor. Özer, Rüçhan'dan şikayetçi olunca eve gelen polisler Rüçhan'ı gözaltına alıyor. Peki Rüçhan'a şimdi ne olacak?

33-7

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Hastalanıp yataklara düşen Türkan, Somer'in şefkatiyle karşılaşır. Somer, kendini iyice naza çeken Türkan'a karşı çok sabırlı davranır. Öte yandan Özer, Rüçhan'a karşı adeta savaş açmış durumda. Derya ise Mustafa'dan ayrılmanın acısını yaşamaya başladı. 

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Üç Kız Kardeş 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİNB TIKLAYINIZ.

HABER MERKEZİ