Üç Kız Kardeş, her hafta salı akşamları Kanal D'de izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 47. bölümü 25 Nisan'da yayınlandı. 47. bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler Üç Kız Kardeş 47. Bölümü izlemek için araştırmalarda bulunuyor. İşte, Üç Kız Kardeş 47. bölüm FULL İZLE! Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! Son bölümde neler oldu?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM FULL İZLE

Üç Kız Kardeş 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan 47. bölümde Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalırlar.

Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğar. Mine, bu sefer Somer’i kaybetmemek konusunda kesin kararlıdır ve sanki Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atar. Somer, Türkan'ın ne yapmak istediğini çözemez ve bu defteri tamamen kapatır. Rüçhan, Somer'in üzüntülü görüntüsünün altında yatan nedenin Türkan olduğunu öğrenir. Somer ise bu defteri kapattığını ilan eder. 

Rüçhan, Özer'in Sevilay'ın yanında kaldığını öğrenince duygularına yenik düşer. Türkan ise Rüçhan'ın yine destekçisi olur. Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalırlar. Aralarındaki hesaplaşmalar, çok sert yüzleşmelerin yaşanmasına sebep olur. Derya’nın gizli nikahı; üç kız kardeşi karşı karşıya getirir. Aralarındaki kopmaz denilen bağ günden güne gerilirken, kardeşlikleri de böylelikle sınanacaktır.

Türkan, Somer'in Mine'nin yanında olduğunu öğrenince fotoğraf makinesiyle birlikte karşılarına çıkar. Mine, Türkan'ı karşısında görünce Somer'le daha da yakınlaşır. Türkan, Mine ve Somer'in fotoğraflarını çekerek intikam almaya çalışır ve mahkemede hesaplaşacağını açık açık söyler. 

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'da Kanal D'de!

ÜÇ KIZ KARDEŞ TEK PARÇA İZLE

Son bölümü izlemek için BURAYA tıklayınız. 

Haber Merkezi