Medicana International Ankara Hastanesi, Türk Telekom Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru oldu.

Türk Telekom Spor Kulübü ve Medicana International Ankara Hastanesi sağlık sponsorluğu konusunda sözleşme imzaladı.  İmza törenine, Medicana International Ankara Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Gülçin Türkmen Sarıyıldız, Türk Telekom Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hamdi Ateş, Türk Telekom Sağlık, Spor Sektörleri Grup Satış Yöneticisi Suat Azizoğlu, Türk Telekom Spor Kulübü Genel Menajeri Cenk Duraklar, Türk Telekom Spor Kulübü Dış İlişkiler Operasyon Sorumlusu Serhat Dikmen ve Medicana Ankara International Ankara Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar Müdürü Yurdagül Çağlayan katıldı.

Uzun sürecek bir iş birliği

Türk Telekom Spor Kulübüne verilen sponsorluk desteğinden dolayı teşekkür eden Hamdi Ateş, bu iş birliğinin uzun yıllar sürmesini temenni etti. Medicana gibi bir gücün arkalarında olduğunu hissetmenin kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Ateş, “Bu iş birliğimiz ile Türk Telekom Spor Kulübü bünyesinde bulunan tüm sporcularımızın sağlığını ve buna dair sorumlulukları, Türkiye'nin önde gelen sağlık kurumlarından Medicana’ya güvenle emanet ettik.” diye konuştu.

Takımın tüm sağlık ihtiyaçları Medicana tarafından karşılanacak

Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımın gerçekleştirildiği törende konuşan Genel Müdür Op. Dr. Gülçin Türkmen Sarıyıldız, sporun çocuklar ve gençler üzerindeki olumlu etkilerine değinerek, spora ve sporculara verdiği değeri anlattı. Medicana Sağlık Grubu olarak her daim spor ve sporcuların yanında olduklarını belirten Sarıyıldız, Türk Telekom Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru olarak takımın tüm sağlık ihtiyaçlarında yanında olacaklarını kaydetti. Sarıyıldız, Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden takıma başarılar diledi.

Konuşmaların ardından, imza törenine geçildi. Telekom Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ateş, Genel Müdür Sarıyıldız’a Türk Telekom Basketbol Takımı’nın formasını hediye etti.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim