Tüp mide ameliyatı olanların yorumları her zaman merak edilmiştir. Ameliyat olduktan sonra ki süreçler, ameliyat öncesi yaşanılanlar gerçek kişilerin önerileri araştırılmaktadır. Eğer sizler de tüp mide ameliyatı olanların yorumları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız bazı geri bildirimleri paylaşacağız. 

Süreçler nasıl ilerliyor? Mide küçültme ameliyatı, mide küçültme operasyonu denildiği zaman sektörde tüp mide ameliyatı akla gelmektedir. Karar vermenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Konu sağlık olunca hassas davranmak, fazlaca araştırmak, soru işaretlerini gidermek gerekmektedir. Yıllardır spor yapıp istenilen kiloya ulaşamayan oldukça fazla insan bulunmaktadır. Spor hayatımızın her dönemlide gereklidir. Ancak bazı hastalıkların olmasında spor kilo verme eylemini sağlayamamaktadır. Bunlardan birisi de obezite. BMI değeri 35’den fazla olan hastalar kilo veremeyebilir. Hem beslenme alışkanlığı hem aileden gelen genetik durumlar etkili oluyor. Çözümü tüp mide ameliyatı olarak sağlamak istiyorsanız öncesinde de tüp mide ameliyatı olanların yorumları size fikir verecektir.

Ameliyat olduktan sonra görüş ve önerileri derleyerek sizlere ortak söylenenleri aktarmaya çalışacağız. Op. Dr. Tufan ERGENÇ obezite kliniğinde ameliyat olanlar zayıflama süreçlerini sosyal medya hesabından paylaşmaktadır. Fikir açısından takip ederek bilgi edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra alıntılara yer verelim..

“Ameliyattan sonra istediğim ideal kiloma ulaşmak için 55 kilo vermem gerekiyordu, ameliyat tarihimden 1 sene sonra tam 55 kilo vererek bunu başardım. Beslenmeme ve sporuma dikkat ederek destekledim” 

“Ameliyat cerrahi bir operasyon olduğu için bazı endişelerim vardı. Fakat ekibin ilgisinden sonra her şey yoluna girdi. Ufak tefek ağrılar dışında olumsuzluk yaşamadım”

“Tüp mide ameliyatı oldum, hastanede kaldıktan sonra uçakla yurtdışına geri döndüm. Binlerce kilometre uzaklıkta bile desteklerini esirgemediler.”

“Ameliyattan sonra ağrı oluyor mu merak ediliyor. Evet ağrı durumu oluyor fakat bazı şeyleri başarabilmek için kararlılıkla ilerlemek gerekiyor. Ben ekibe güvendim, kilo vererek hayat kalitem arttı”

Hangi ülkede olursanız olun İzmir'e gelerek üst düzey kalitede ki hastaneden hizmet alabilirsiniz. Ameliyat öncesi sonrası sosyal medyadan, whatsapp hattından gerekli bilgileri alıp tüp mide ameliyatı olmaya karar verebilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim