Sosyal medya alanında yaklaşık 10 yıldır İnsan Sepeti firması olarak hizmet vermekteyiz. 10 yılı aşkın verdiğimiz hizmetler boyunca bilgi birikimimiz ve tecrübelerimizle sizlere kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. İllegal yollar olmadan legal yollarla sosyal medya hizmetimizi siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Sunduğumuz bu hizmetler arasında ise takipçi sayısı arttırma, kitlenizi duyurma özelliğimiz ön plana çıkmaktadır.

 Sosyal medya hesaplarımızda görebileceğiniz üzere hiçbir şifrenizi, T.C kimlik numaranızı talep etmiyoruz. Tamamıyla güven inşaası sağlayarak sizlere profesyonel anlamda hizmetimizi sunmaya devam ediyoruz.

 Facebook Sosyal Medya Uygulaması Hizmetleri Nelerdir?

 Günümüzde sosyal medya hesabı olmayan kimse kalmamıştır. İşletmeler çağın ilerisine atılarak sosyal medya platformları üzerinden tanıtımlarını yapmaya devam etmektedir. Paylaştıkları gönderilerinin beğeni ile takipçi sayılarının fazla oluşu firmayı rekabet edilebilir konuma getirmiştir.

 İnsan Sepeti olarak biz, bu esnada öncelikle Facebook hizmetimizle takipçi sayınızı arttırmayı, kitlenizi büyütmeyi sunuyoruz. Bu yönde verdiğimiz hizmetimiz iki gruba ayrılmış olmaktadır. Bunlardan birincisi sayfa beğenisi; ikincisi ise gönderi beğeni şeklinde olmaktadır. Facebook'ta sayfa beğenisi hem gerçek hem de nitelikli türde takipçiler göndermektedir. Gönderi beğenisi ise paylaşılan profilinizdeki gönderinizin beğeni sayısını arttırmaktadır.

  İnstagram Sosyal Medya Uygulaması Hizmetleri Nelerdir?

 İnstagram kullanıcı sayısını arttıran ve takipçi kazandıran uygulamalardan biri olmuştur. İnstagramda verdiğimiz hizmet ise talebe göre şekillendirmekteyiz. İnstagram'da yorum, Instagram beğeni satın alabilir, izlenme sayısı ve takipçi kazanabilirsiniz. Ayrıca otomatik beğeni hizmetimizde mevcuttur. Bu sayede İnstagram'da "Keşfet" bölümünde kolayca gönderiniz takipçilere görünecektir.

 İnsan Sepeti olarak Türkiye'nin en hızlı, güvenilir sosyal medya hizmeti sağlayan kuruluşlardan biriyiz. Kaliteden asla ödün vermeden, profesyonellikten kaçınmadan sizlere sağlam temelli hizmet vermeye devam ediyoruz.

 Youtube Sosyal Medya Uygulaması Hizmetleri Nelerdir?

 Kuruluşumuz 2012 yılından bu yana var olmuştur. Bu başlangıç yılımızla birlikte Youtube mecrasında her zaman hizmet vermişizdir. Youtube, ciddi meblağlarda paralar kazanmak isteyenlere insan bulan bir platformudur. Bazı kişilerin yeterli abonesi olmayabilir, video izlenme rakamları düşük olabilir. Bu sebeple Youtube hesabınızda kitlelerinizi oluşturmaya, kanalınızı da büyütmeye yardımcı olacak hizmetler üretmekteyiz.

 Youtube'da verdiğimiz hizmetler 4'e ayrılmaktadır. 1.si beğeni satın alma, 2.si izlenme satın alma, 3.sü izlenme süresi, 4.sü ise abone satın alma hizmetlerimiz yer almaktadır. Bu verdiğimiz hizmetlerle birlikte kanalınızı büyütmeye yardımcı olabilmekteyiz.

 Twitter Sosyal Medya Uygulaması Hizmetleri Nelerdir?

 Twitter mecramızda verdiğimiz sosyal medya hizmetlerinden biri olmaktadır. Twitter'da diğer sosyal medya platformları gibi takipçi sayısının önemli olduğu mecralardan biridir. Twitter'dan verdiğimiz hizmetimiz ise üç grupta toplanabilmektedir. Bu hizmetlerden birisi twitterdan favori sayısı satın alma, takipçi satın alma ve retweet satın almadır. Retweet, sizin paylaştığınız gönderinizi bir başkasının da paylaşmasını sağlar ve pek çok sayfada görüntülenmenizi sağlamaktadır.

 Twitter takipçi kitlesi hizmetimiz sizlere gerçek kişilerden oluşan hesapların takibini sağlamasına yardımcı olur. Tüm sosyal medya platformları gibi Twitter üzerinden de şifre bilginizi istememekteyiz.

 Sosyal Medya Hizmetlerimizin Sağladığı Yararlar

 - Sizlere 4 büyük sosyal medya platformu üzerinden hizmet vermemizi sağlar. Bunlar: Facebook, Instagram, Youtube ve Twitter'dır.

 - Bu platfomlar üzerinden takipçi sayısını arttırmanıza yardımcı oluruz.

 - Bu platfomlardan biri olan Youtube'da abone sayınızı arttırmanıza yardımcı oluruz.

 - Bu platfomlardan biri olan Instagram'da yorum, beğeni satın almanıza yardımcı oluruz.

 - Bu platfomlar üzerinden kitlenizi seçebilme ve duyurabilme hizmeti vermeye yardımcı oluyoruz.

 - Bu platfomlar üzerinden herhangi bir takipçi sayısında düşüş yaşayabilirsiniz. Bu sorunun çözümünde size ücretsiz bir şekilde tekrardan gönderi aktarımı sağlamaktayız.

Editör: TE Bilisim