Sokak hayvanlarını canice katleden ve sonra onları yiyen iğrenç bir mahlukat var. 6 aydır tedavi görüyor ama serbest kaldığı gibi yine aynı şeyi yapıyor. Yine masum hayvanları hasta ruhuyla katlediyor. Hayvan hakları acilen güncellenmeli ki bu kadın ve bunun gibi hayvanlara zarar verenler aynı şeyi yapmaya cesaret bulamasın. Bu tip canilerin kapatılıp tedavi görmesi gerektiğini söylerdik. Anladık ki çözüm o da değil. Bu iğrenç kadın 6 ay tedavi görmesine rağmen çıkar çıkmaz yine aynı şeyi yaptı. Demek ki doktorları iyileştiğine inandıracak kadar akıllı. Bu nedenle akıl sağlığı yerinde değil demek saçmalık olur.

Bu kadının kapatılıp bir daha da çıkarılmaması gerekiyor. Ama hayvan canı almak önemli değil işte. Ne ki yani hiçbir cezası yok. İster kes, ister ye… Olan sokaktaki masumlara oluyor işte. Hiçbir şeyden haberi olmadan yaşayıp gidenlere. Şanslarına artık iyi insanla mı kötü insanla mı karşılaşacağı. Bu psikopat kadın bir daha çıkarılmamak üzere içeri atılmalı. Bunun iyileşeceği yok ayrıca. Çünkü hasta değil, bunu yapmaktan keyif alıyor. Hasta olsaydı 6 ay gördüğü tedavi azıcık da olsa bir işe yarardı. Çıkar çıkmaz aynı şeyi yapmazdı.

Hayvanları korumak için elimizden hiçbir şey gelmiyor. Yasalar ağırlaştırılmıyor… Gerçi insan öldürmek de ağır suç ama onu da işleyenler var. Tabi vicdansıza hiçbir şey işlemez ama en azından birkaç masumun kurtarılmasına keşke bir şeyler yapabilsek. Mesela böyle canavarları bırakmasak artık. Tamam, işte tedavi denendi ama işe yaramamış demek ki… Hangi suçluyu, aynı suçu ikinci defa işlemesine rağmen affedersiniz? Kimseyi affetmezsiniz… Şimdi bu neden çıkıyor? İçeriye geri girip bir daha hiç çıkmamak üzere kapatılması lazım. Ne olur bilmiyoruz ama İnşallah sen dünyanın en beter ölümünü yaşarsın. Bu canavar kadının sokaklarda dolaşması çok tehlikeli. Masum yavru kedilere, köpeklere kıyan kusura bakmayın ama her şeyi yapar… Biraz öngörülü olmak lazım…

Editör: TE Bilisim