Bölgesel yağlarınızdan kurtulup yaz aylarınız formda geçirmek mi istiyorsunuz? Hayalinizin gerçek olması CoolClinic Soğuk Lipoliz uygulaması ile gerçekleşecek!

Teknoloji ile ilgili en büyük yanılgı, söz konusu kavramın telefon, bilgisayar gibi unsurlar ile sınırlı tutulmasıdır. Oysa teknoloji, her alana etki eden bir olgudur. Öyle ki, teknolojinin gelişme ile birlikte birçok sorunun ortadan kaldırıldığı ya da en azından söz konusu sorunların yarattığı etkinin minimum boyutlara düşürüldüğü bilinmektedir. Teknolojinin bu denli etki ettiği en önemli alan ise “ güzellik “ kavramını içerisine alan alandır. Yani teknoloji ile birlikte, güzellik kavramının içerisini dolduran kriterlerin karşılanması daha kolay hale gelmiştir. Bu kavramların en önemli olanı ise orantılı bir vücut yapısıdır. Bu doğrultuda geliştirilmiş olan en etkili yöntem Coolsculpting yani soğuk lipoliz uygulamasına dair detaylar ise aşağıda verildiği gibidir.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk lipoliz, temel itibari ile bölgesel yağların giderilmesini sağlayan bir yöntemdir. Söz konusu yağların giderilmesi amacı ile geliştirilen bu yöntem ile sağlıklı, zahmetsiz ve acısız bir şekilde bölgesel yağların ortadan kaldırılması mümkün hale gelmiştir. Bu yönteme bahsi geçen özellikleri kazandıran ise adından da anlaşılacağı üzere “ soğutucu “ özelliğidir. Yani Coolsculpting yöntemi ile yüksek ısılara, yanıklara ve ağrılı işlemlere gerek kalmadan bölgesel yağlardan kurtulmak mümkündür. Bu bağlamda merak edilen en temel soru ise “ Soğuk lipoliz zararları nelerdir? “ sorusudur. Bu sorunun cevabı ise şu şekildedir.

Soğuk Lipoliz Zararları Nelerdir?

Soğuk lipoliz uygulaması, temel itibari ile zararları ya da yan etkileri bulunan bir işlem değildir. Çünkü zaten işlem uygulanırken odağa alınan dokular, yağ dokuları -  hücreleri ile sınırlıdır. Yani çevre dokuların zarar görmesi söz konusu değildir. Sakıncalı görüldüğü kişiler ise kalp rahatsızlığı bulunan kişiler ile sınırlıdır. Bunun temel nedeni ise ani ısı değişiklikleridir. Yani vücuda – 4 dereceye kadar düşürülebilen ani soğukların uygulanması, hasta üzerinde şok etkisi yaratıp kalbi etkileyebileceği için risklidir.

Söz konusu işlemin kalp rahatsızlığı bulunan kişiler üzerindeki etkileri ise aşağıda verildiği gibidir.

  • Soğuk lipoliz uygulaması, içerisinde diğer işlemlerin aksine yüksek ısı değil, düşük ısı barındırır. Bu da işlem sonrası ortaya çıkması muhtemel olan yanıkların ve hasarları önlenmesini mümkün kılar.
  • Çoğu kişiye göre bölgesel yağlardan kurtulmanın yolu bıçak altına yatmak, ağır diyetlere girmektir. Oysa gerçekte böyle bir durum söz konusu değildir. Bıçak altına yatmadan herhangib ir kesik veya dikişe gerek duymadan kilo vermek de mümkündür. bu durumu mümkün kılan uygulama ise Coolsculpting adı verilen soğuk lipoliz uygulamasıdır.
  • Soğuk lipoliz uygulaması, yalnızca 45 dakika civarı süren bir uygulamadır. Uygulamanın etki oranının yüksek, işlem süresinin ise kısa olması, bu denli tercih ediliyor olmasını mümkün kılan temel unsurdur. Öyle ki, öğle aralarında bu işlemi yaptırıp tempolu işlerine geri dönen

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Soğuk lipoliz fiyatları üzerinde etkisi bulunan unsurlar, birkaç unsur ile sınırlı değildir. bu bağlamda düşünüldüğünde söz konusu uygulamanın sabit bir fiyat ile sınırlandırılmasının da mümkün olmadığı anlaşılmaktadır. Bu sebeple söz konusu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin detaylı fiyat bilgisi alması için https://www.coolclinic.com.tr/ web sitesi üzerinden bizler ile iletişime geçmeleri, ünlülerin de yaygın olarak kullandığı bu işlemi yaptırmaları mümkündür. Soğuk lipoliz yaptıran ünlüler ise aşağıda verildiği gibidir.

Soğuk lipoliz yaptıran ürünler arasında Molly Sims, Mariah Carey, Debra Messing, Jennifer Aniston, Khloé Kardashian ve Lindsay Lohan gibi isimlerin sayılması mümkündür.

Editör: TE Bilisim