Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor.

Yol kenarlarında, park ve bahçelerde kuruyan, tehlike arz eden, dalları kırılan ağaçların budama ve bakımları titizlikle yapılıyor. Sincan'ın güzelliğine güzellik katan ağaçları, sonbaharı budama çalışmaları ile daha güçlü karşılıyor.

Sincan Belediyesi ilçe genelinde yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ağaçların sonbaharda da daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde büyümeleri için budama çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Tüm bunların yanında parklar temizleniyor, çim ekiliyor. Ekipler aynı zamanda vatandaşların can ve mal güvenliği için tehlike oluşturabilecek dalları da temizleyerek halk sağlığını da koruyor.

Okullarda budama çalışmaları

Sadece park ve diğer yeşil alanlarda değil, okullarda da çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, okulların etrafındaki ağaçların budama ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor, öğrencilerin temiz hava alacağı alanlar iyileştiriliyor.

Budanan dallar ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Sincan Belediyesi, imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine yakacak odun yardımı yapıyor. Ekipler budanan ağaçları parçalayarak odun haline getiriyor, ardından ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyor.

İHA

Editör: TE Bilisim