Hafta içi her gün ATV erkanlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir olay daha çözüldü. Programda beklenmedik gelişmeler peş peşe açıklandı. Müge Anlı'da aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuyla ilgili kahreden gelişmeler yaşandı! Eşinden ayrıldıktan sonra Ankara'dan İstanbul'a taşınan Demirci, eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul ile birliktelik yaşamaya başladı. Değirmenci 25 Ocak 2021'de ise oğlu Eren ve kızı Rümeysa ile ortadan kayboldu. Ailesi Sevgi Demirci ve evlatlarının öldürüldüğünü düşünerek Müge Anlı'ya başvurdu. Talihsiz kadının ve evlatları Eren ve Rümeysa'nın son görüldüğü yer enkaz olmuştu. Bugün yayınlanan bölümde bütün gerçekler açığa çıktı. Peki,  Sevgi Demirci ve çocuklarına ne oldu? Sevgi Demirci ve çocukları öldürüldü mü? İşte tüm merak edilenler...

SEVGİ DEĞİRENCİYE NE OLDU?

Müge Anlı çocuklarıyla sırra kadem basan Sevgi Demirci olayında gelişme yaşandı! Yıkık evde yapılan çalışmalarda bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı! İşte Sevgi Demirci ve çocuklarıyla ilgili yaşananlar….

Eşinden boşanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a yerleşen Sevgi Demirci, eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul ile aşk yaşamaya başladı. 25 Ocak 2021 tarihinde ise oğlu Eren ve kızı Rümeysa ile ortadan kayboldu..

Müge Anlı ve ekibi tarafından aranan anne ve iki çocuğunun cinayete kurban gitmiş olabileceği şüphesi gündeme geldi..

Demirci'nin ablasının iddiasına göre daha önce Ankara'da yaşarken, ayrıldıktan sonra İstanbul'a taşınan Sevgi Demirci, eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul ile görüşmeye başladı. Ünal Bey'den şüphelendiklerini söyleyen aile 2 yıldır ablalarından ve çocuklarından haber alamadıklarını belirtti..

Kaybın ardından Ünal Yurdakul ile hiç görüşmediklerini söyleyen ailesi, şahsın sürekli telefon değiştirdiğini de ifade etti..

Sevgi Hanım'ın oğlu Eren ile ilgili bir yasaklı madde olayı olduğunu, evlerine polis baskını yapıldığını sonrasında bu yüzden kaçtıklarının düşünüldüğünü söyleyen aile iddialarıyla şoke etmeye devam ederken Eren'in arkadaşı Cansel isimli bir şahıs canlı yayına katıldı.

Eren ile Ünal Bey'in çiftliklerinde çalıştığını o şekilde tanıştıklarını belirtti. Eren'in Ünal Bey ile bir para işleri olduğunu, Ünal Bey'in paraya ihtiyacı olduğu, kendi paralarını vermek istemedikleri için başka birinden yardım istediklerini söyledi..

KATİLLER KİM?

Sevgi Değirmenci ve çocuklarını öldüren kişinin ilişki yaşadığı Ünal olduğu ortaya çıktı. Ünal'ın cinayeti Ömer'le birlikte işlediğini açıkladı. 

ERDOĞAN VE MÜCAHİTE NE OLDU

Değirmenci ailesini öldüren Ömer ve Ünal, ifadeleri sırasında iki kişiyi daha öldürdüklerini itiraf etti. Katiller, Erdoğan'ı ve Mücahit'i de öldürdüklerini itiraf etti. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.