Abdurrahman Oğultürk Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftar programına Başkan Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

G V N 9565

Teşekkürler Yenimahalle

Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan programda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yaşar, İftar öncesi, yaptığı konuşmada Yenimahallelilere teşekkür etti.

Başkan Yaşar, “Yenimahalle’ye göreve geldiğim günden bu yana sizlere ne söz verdiysek hepsini gerçekleştirdik. Sizin paranızı sizlere harcadık. Doğru yatırımlar yaptık. Halka faydası olmayan hiçbir işe imza atmadık. Bunun sonucunda da verdiğimiz emek vatandaş tarafından takdir topladı. 4’üncü kez beni bu göreve layık gördünüz, güvendiniz, Teşekkürler Yenimahalle” dedi.

G V N 9494

Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceğiz

23 Nisan coşkusu Ankara'da doyasıya yaşandı 23 Nisan coşkusu Ankara'da doyasıya yaşandı

İftar sofralarıyla Ramazan ruhunu ilçe halkına yaşatmaya devam edeceklerini de dile getiren Yaşar, “Ramazan’da kin, nefret yoktur; hoşgörü, barış ve kardeşlik vardır. İftar sofralarında kurduğumuz bu kardeşlik ortamının her zaman daim olmasını diliyor, mübarek Ramazan ayının ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Allah herkesin oruçlarını ve hayırlarını kabul etsin” dedi.

G V N 9597

Kaynak: Haber Merkezi