A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "EURO 2020'de zaman zaman uyuşuk bir futbol oynadığımız doğru. Fakat herkes şunu bilsin, biz sıradan bir takım değiliz. Burada bir kayıp var ama yıkılmadık, yıkılmayacağız" dedi.

Şenol Güneş, "Futbolcularımız ve Türk milleti bu oyunu hak etmedi. Hepimiz çok üzgünüz. EURO 2020'de zaman zaman uyuşuk bir futbol oynadığımız doğru. Fakat herkes şunu bilsin, biz sıradan bir takım değiliz. Burada bir kayıp var ama yıkılmadık, yıkılmayacağız. İçimize sinmeyen bu tabloyu değiştireceğiz. Yeniden heyecan veren bir takım olacağız. Başımız dik, alnımız ak ama çok çalışacağız. Milli takım teknik direktörü olarak eleştiriler karşısında ayakta ve dik durmak zorundayım.  Kulüp takımı düşünmüyorum. Bulunduğum yer benim için rahatsız edici değil. Zamanı gelince görevi devredeceğim" dedi.

Maaş iddialarına da cevap veren Güneş, "Bir anlaşma yapmışız, 3.2 milyon Euro alıyor yazılmış. Türkiye'de kimse Euro ile maaş almıyor bir kere. Adam bana 'hırsız' diyor. TFF Başkanı bunun açıklamasını yapmış. Ben sana açıklama yapmak zorunda mıyım?" A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Emre Belözoğlu ile görüştüğüm doğrudur. İki kez görüştük. Milli Takım'da değişimler olacağını söylemiştim. Sportif direktörlüğe başlamasaydı bizle başlamasını isterdim. Henüz kesinleşmedi, görüşüyoruz" dedi.

İHA

Editör: TE Bilisim