UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda çeyrek finalistlerin belli olacağı gecede gözler Real Betis Manchester United maçında olacak. Liverpool karşısında alınan 7-0’lık mağlubiyeti unutturmak isteyen Manchester United çeyrek finale kalarak moral depolamak istiyor. Peki, Real Betis Manchester United maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında kendi evinde 4-1 galip gelerek turu büyük ölçüde garantiye alan Manchester United deplasmandan da galibiyetle ayrılarak çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. Kırmızı Şeytanlar geçtiğimiz günlerde Premier Lig’de oynadığı lig maçında Liverpool’a 7-0 kaybetmiş ve tarihi bir hezimet almıştı.

Hem bu yenilgiyi unutturmak hem de çeyrek finale kalarak yoluna devam etmek isteyen Manchester United, Real Betis deplasmanında turu getiren skoru almak için sahada olacak. Ev sahibi Real Betis ise son 3 resmi maçında hiç galip gelemedi. Real Madrid ile 0-0 berabere kalan Betis, Manchester United’a 4-1 kaybetti ve son maçında ise Villareal ile 1-1 berabere kaldı.

REAL BETİS MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Futbolseverlerin sonucunu heyecanla bekledikleri müsabaka TSİ saat 20.45’te başlayacak. 16 Mart 2023 Perşembe günü oynanacak olan maç TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak da izlenebilecek.

Haber Merkezi

Editör: Rozita Hamidi Cizreli