Güney Botanik Bursa ve çevre illerimizde meyve bahçesinde anahtar teslimi hizmet sunmaktadır.

Bu firma sayesinde teknikerler ve ziraat mühendisleri kadroları ile insanların istediği çeşitteki meyve fidanları ile bir kapama bahçeler oluşturuyorlar. Yani meyve bahçesi kurulumu yapıyorlar.

Bu çeşitler sertifikalı oluyor. Öncelik olarak;

  • Firma tarafından arazi keşfi yapılıyor. Çünkü bölgenin iklim özelliklerine uygun bir ortam oluşturmak gerekiyor.
  • Sonrasında bir toprak hazırlığı olması gerekiyor. Bu hazırlığın içerisinde çapalama da yer alıyor.
  • Hangi çeşidin dikilimi yapılacaksa ona göre bir ölçülendirme yapıyorlar.
  • Dikilecek olan fidanların çukurunun açılımını yapıyorlar.
  • Aynı zamanda fidan dikimi de yapıyorlar.

Bu firma istenilen çeşitte bir bahçe kurulumunu ziraat mühendisleri denetiminde yapıyorlar.

Bahçe Bakımı

Bu firma bahçe bakımında budama, çim biçme, ilaçlama ve bakım hizmetleri veriyorlar. Çünkü bahçe alanları insanların huzur bulduğu ortamlardan oluşuyor. Bunun için insanlar bahçelerine çok önem gösteriyor. Bunun için bakımlarının aksatılmadan doğru bir şekilde yapılması gerekiyor. Bahçe bakımının profesyonel eller tarafından yapılması gerekiyor. Bu firma her tür bahçe konusunda donanıma sahip bir firma özelliği gösteriyor. Firma Kaliteli bahçe bakımı hizmeti veriyorlar.

Bahçe Bakım İşlemleri Nelerdir?

Firma bahçe bakımı konusunda farklı türde bölümler ve işlemler üzerine çalışma gösteriyor. Bahçenin gerekliliğine uygun bir işlem gerçekleştiriyor. Bahçelerdeki temizlik ve budama işlemlerini yapıyorlar. Aynı zamanda bahçede bulunan çimli alanlara gübreleme işlemi yapıyorlar. İklimine uyacak şekilde meyve ekilimi yapıyorlar. Bahçenin özelliğine göre farklı türlerde bahçenin gerekliliğine uyacak şekilde işlemler yapıyorlar. Kaliteli bir bahçe bakımı işlemleri için insanlar tarafından tercih ediliyorlar.

Bahçe Bakımı Hakkında Ne Gibi Hizmetler Sunuyorlar?

Firma bahçe ilaçlama konusunda da önemli çalışmalar yapıyor. Bu ilaçlama yöntemi bitkilere uygulanmadığı taktirde böceklenmeler oluyor. Bu firmadaki uzmanlar tarafından yapılan tespitler sonucunda ilaçlama işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Doğru ilaç kullanımı ile bitkilerin böceklenmesi de engellenmiş oluyor.

Kaliteli Hizmet

Firma vermiş olduğu hizmetler ile bahçe bakımı konusunda kaliteli işler çıkarıyor. Uzman kişiler tarafından bahçenin ihtiyacı olan ürünler ve araçları doğru bir şekilde kullanıyorlar. Bu kaliteli hizmetler uygun fiyatlara insanlarla buluşturuyorlar. Kaliteli bahçe hizmeti açısından insanlar tarafından tercih sebebi oluyor.

Editör: TE Bilisim