Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Star TV'nin yeni dizisi her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük bir yankı uyandıran ve çok sevilen Ömer dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yer aladığı dizinin son bölümü merak ediliyor. İşte Ömer canlı izleme linki. Ömer canlı izle! Ömer 16. bölüm izle! Ömer son bölümde neler oldu?

ömer-8

ÖMER CANLI İZLE! 

Ömer son bölüm canlı izlemek için tıklayınız.

ÖMER 16. BÖLÜM İZLE

Ömer dizisi bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

ömer3-2

ÖMER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her şeyi göze alarak gizlice evlenen Gamze ve Ömer, mutluluklarını yaşayamadan gelen telefonlar sonucu gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırlar. Reşat’ın fenalaştığını öğrenen Ömer hemen babasına koşar. Cemaati önünde küçük düşen Reşat ve Ömer arasında yaşanan tartışma Ömer’in evden ayrılmasıyla son bulur. 

Hakan'ın iş yerine gelmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Nisa, evdenkovulan Ömer'i evine alır. Her şeye rağmen babasıyla ilişkisini düzelten Nisa, Reşat’ın bu durumu öğrenmesiyle büyük bir sınav vermek zorunda kalacaktır. 

Büyük bir aşk ve umutla Ömer’le evlenmeyi kabul eden Gamze, Ömer’in başına gelenler yüzünden ümitsizliğe kapılmaya başlar. İki aşık gizlice bir araya geldiklerinde, tüm zorluklara göğüs germelerini sağlayan gücü yine aşklarında bulurlar. Her şeye rağmen bu gizli evliliğe devam etme kararı veren Ömer ve Gamze’yi bu sefer kötü bir sürpriz beklemektedir. 

Haber Merkezi