Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan O Kız dizisi final iddiaları ile gündeme gelmişti. Son olarak 23. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan dizinin final haberleriyle ilgili iddialar netlik kazandı ve dizinin bu akşam yayınlanacak 24. yeni bölümüyle final yapacağı açıklandı. İşte, O Kız'ın final nedeni ve özetine ilişkin bilgiler...

o kız4

Her Çarşamba günü izleyicisinin karşısına çıkan dizi O Kız dizisi, bu akşam son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı dizinin neden final yaptığı ve son bölümünde neler olacağına dair ayrıntıları derledik!

o kız3

O KIZ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

O Kız dizisinin reytinglerdeki düşüş nedeniyle final yaptığı tahmin ediliyor.

o kız2

O KIZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çiftlikte gerilim devam ediyor. Sinan, Zeynep’in karşısında, durumu nasıl açıklayabileceğine dair en ufak bir fikri olmadan bir şeyler gevelemeye çalışırken Zeynep’in yaşadığı şok yerini hızla öfkeye bırakıyor. 

Sinan, artık işin şakası kalmadığının farkındadır. Mecburen gözünü karartır. Bir anda, tamamen plansızca, orada ne yaptığını itiraf etmeye başlıyor.

o kız

Sitare, Kadir’in koluna girmiş, ahırı yavaş yavaş arkalarında bırakıyorlar ama Sitare, onun kafasını dağıtmak için sahte bir enerjiyle konuşup dursa da Kadir durgun ve hala kendini tutamadan dönüp dönüp ahıra doğru bakıyor. Gençliğinden yaşadığı travmaları aklından çıkaramıyor. 

o kız 5

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

O Kız, final bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak.

Haber Merkezi