Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'yay' burcunu neler bekliyor? yay burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'yay' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA YAY BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

20 Nisan'da Güneş tutulmasından olumlu etkiler alıyorsunuz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz, işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapacak. Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz. Yapacağınız her türlü çalışmanın karşılığını almak istiyor ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.

20 Nisan'da Güneş tutulması, yeniliklerle karşınıza çıkıyor. Ailenizle birlikte ortak görüşlere sahip olmanıza rağmen, aranızda güç birliğini kurmak adına bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortak enerjilerin varlığını yok saymamalı ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda olmak yerine birlikte hareket etmeyi yeğlemelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Karşılaşacağınız güçlü ve kariyerli bir kişi ile iş yaşantınızla birlikte, aşk yaşantınızı da paylaşabilirsiniz. Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. 6 Nisan'da Dolunay, Terazi burcunda gerçekleşiyor.

20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda ve aynı zamanda sağlık evinizde Merkür, geri gitmeye başlıyor. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın. Bu dönemde tıbbi kontrollerinizi eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız.

Haber Merkezi