Geçtiğimiz yıllarda Netflix'de yayına giren ve oldukça büyük beğeni toplayan Sweet Tooth dizisi izlemeyenler tarafından merak konusu oldu. İzleyiciler diziyi izlemeden önce diziye ilişkin detayları araştırıyor. Peki Netflix Sweet Tooth dizisinin konusu ne? İşte diziye ilişkin detaylar...

"SWEET TOOTH" KONUSU VE OYUNCULARI

Kıyamet sonrasında geçen bir peri masalı olarak tanımlanabilecek dizide yarı geyik yarı insan olan Gus ismindeki bir çocuk ve yalnız bir gezgin birlikte olağanüstü bir maceraya çıkıyorlar. Sezonun açılış bölümünde; babası tarafından ücra bir orman kulübesinde büyütülen Gus, hayatta kalma ve çitlerin ötesindeki dünyada gizlenen tehlikeler üzerine dersler alır.

Sweet Tooth'un oyuncu kadrosunda Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Christian Convery (Gus), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Aliza Vellani (Rani Singh), Will Forte (Pubba),Neil Sandilands (General Abbot), Mia Artemis (Tiger) gibi isimler bulunurken; James Brolin ise anlatıcı sesiyle kadroda yer alıyor.

Haber Merkezi