Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Ahmet Minder, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’u ziyaret etti. Misafirini çiçeklerle karşılayan Oğuz, daha sonra misafirine belediye binasını gezdirerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Oğuz ve Minder belediyedeki görüşmenin ardından, 15 Temmuz hain darbe girişiminin komuta merkezi Akıncı Üssü’nden kalkarak sivil halkı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombalayan savaş uçaklarını engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren ilçedeki şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiler. Oğuz ve Minder bu kapsamda ilk olarak Ahi Mahallesi Muhtarı Şehit Ali Anar’ın evini ziyaret etti. Şehit Anar’ın çocukları, eşi, anne ve babasıyla yakından ilgilenen Oğuz ve Minder, acılı aileye bir kez daha sabırlar diledi. Oğuz ve Minder daha sonra 15 Temmuz gecesi kendisi şehit, kızı ise gazi olan Hasan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti. Oğuz ve Minder son olarak ise 15 Temmuz’da gazi olan ve bugüne kadar 40’a yakın ameliyat ve operasyon geçiren Gazi Mustafa Zorova’yı evinde ziyaret ederek, sağlıklı uzun ömürler dilediler. Minder ve Oğuz, ziyaret ettikleri şehit ailelerine ve gazilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiler.

Minikler unutulmadı

Oğuz ve Minder ayrıca, ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadılar. Aileleri evlerinde ziyaret eden Oğuz ve Minder burada evin miniklerine oyuncaklar hediye ederek, onlarla bir süre oyun oynadılar.

KazanBelNet’i gezdirdi

Başkan Oğuz daha sonra misafirine, vatandaşlara daha hızlı interneti daha ucuz fiyata sunmak için faaliyete geçen belediye şirketi Kazan Bel Net’i gezdirdi. Oğuz, misafirine Kazan Bel Net hakkında bilgi verdi. Oğuz, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan (BTK), “internet erişim ve altyapı” lisansı alarak faaliyete geçen Kazan Bel Net’in, bu lisansa Türkiye’de sahip olan ilk ve tek belediye ve kamu şirketi olduğunu anlattı. Başdanışman Minder de Kazan Bel Net şirketinin hayırlı olmasını temenni etti. Oğuz son olarak ise misafirine, etiyle meşhur ilçede kurulan Türkiye’nin ilk Et AVM’sini gezdirerek, esnaf ve vatandaşlara hayırlı işler dileğinde bulundular.
Başkan Oğuz, Başdanışman Minder’in ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Minder de misafirperverliği için Başkan Oğuz’a teşekkür etti.  

Editör: TE Bilisim