Mandanın söğüt dalına çıkıp da yuva yapması olası değil… Türkünün güftesini yazan, manda-yı söğüt dalına çıkartıp yuva yaptırmış...! Türkünün sonunda “Bedavamı sandın, para verip aldım. Tiridine tiridine bandım.” Eee şimdi nerden çıktı bu mandalı türkü derseniz?

Bizim köşe yazarları konu kıtlığı çektiklerinden! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın: “Manda yoğurduna, kestane balı, yulaf karıştırarak” yediğini dillerine dolamış bulunmaktadırlar… Sadece bu köşe yazarlarının yazdıkları konuya pes diyorum… Hadi bir vurgu daha, pes ki pes… Cumhurbaşkanı’nın dolgun maaşı var, fazla masrafı da yok. Manda yoğurdu yemesinin neresi acayip geldi...? Sizler halkın büyük bölümün dar gelirli olmasından dolayı yoğurt, bal, yemiyor musunuz? Cebinizde limitsiz harcama kredi kartları yok mu.? Karides, kalamar sofranıza uğramıyor mu..!? Gittiğiniz mekanlarda kuru ekmek, soğan mı yiyorsunuz...? 

Türkiye’nin başka dertleri yok da iş manda yoğurdu yemeye mi dayandı? Türkiye’de öyle konular var ki; bir köşe yazarı istese günde en az on köşe yazısı yazacak mevzuu bulur… Ortaya şu çıkıyor: Yazdın mı, yazdım… Eee be birader! Yazacak başka konu mu yok...? Türkiye’de yapılanların hepsi mi menfii? Hiçmi iyi yapılan yok? Sayın Cumhurbaşkanı’nın manda yoğurdu yemesini bir yere bırakın da Rusya, Ukrayna savaşının, barışla neticelenmesi için verdiği uğraşın üstünde kalem oynatmaya ne dersiniz?

Aman bana da yandaş demeyesiniz! 58 yıllık yazım hayatımda, hiç kimsenin yandaşı olmadım, olmam da… Allah’tan başka kimseye de minnet borcum yoktur. Sizlere iyi yazmalar...! 

Editör: TE Bilisim