Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Cevdet Mercan'ın yönetmenliğini üstlendiği  Kraliçe dizisinin tanıtımı çokça konuşuldu. Dizide başrol oyuncusu olan ve Ateş karakterine hayat veren oyuncu ise merak konusu oldu. Peki Ateş karakterine kim hayat veriyor? İşte detaylar...

kral

Kraliçe dizisi konusu nedir?

Yeni dizilerden olan Kraliçe'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in de yer aldığı ilk tanıtım izleyicide merak uyandırdı. Yapımını Mednova’nın üstlendiği dizinin dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden ülkemize uyarlandığı bilinmekte.

Dizi, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışmasını ve bunun sonucunda eşinin hayatının alt üst olmasını konu alıyor.

kk-1

Kraliçe dizisinin Ateş'i kim?

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan, Kraliçe dizisinde Ateş karakterine hayat verecek. Alkan bu dizide ünlü bir basketbolcuyu oynayacak.

Gökhan Alkan kim?

Başarılı oyuncu, 8 Aralık 1987 tarihinde göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünün ardından Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümünü de tamamladı.

gökhan

Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 yıl görev aldı. Burada şiir, güfte, reklam seslendirmesi, şan ve solfej gibi eğitimlerle kendini geliştirdi. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteriyle televizyon dünyasına adım attı.

Haber Merkezi