Beypazarı Belediyesi, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ilçede bulunan, Eczaneler, Devlet Hastanesi, Sağlık Ocakları, Akaryakıt İstasyonları, Oteller, Banka şubeleri, İbadethaneler, Dolmuş durakları, Beypazarı-Ankara arasında toplu taşımada kullanılan Özel Halk Otobüsleri, Taksi durakları, Kamu kurumları ve hizmet araçları, Eğitim kurumları, İş Merkezleri, tüm Marketler, tüm İşyerleri ve halkın yoğun olarak kullandığı cadde, sokak, meydan ve parkları basınçlı temizlik ekipmanları ile periyodik olarak dezenfekte ediyor.

Belediye ekipleri ilçenin cadde ve sokaklarını su tankerleri ile yıkayarak antiviral dezenfekte maddeleri ile dezenfekte ediyor.

İlçenin giriş çıkışlarında gelen ve giden araçlar emniyet güçleri ile koordineli bir şekilde durdurularak ilk olarak vatandaşların ateş ölçümü yapılırken, araçların dezenfekte işlemleri de titizlikle gerçekleşiyor.

Ayrıca ilçe merkezinde devam eden çalışmalara ek olarak Beypazarı’na bağlı bulunan 67 taşra mahallede de ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Editör: TE Bilisim