İnternet üzerinden alınan ürünlerin genellikle kalite ve kargo hizmetlerinin güvenli olması alıcıları mutlu eden faktörlerden biri olarak biliniyor. Korayspor olarak aldığınız ürün kargo aşamasından satış sonrasına kadar size türlü ayrıcalıklar ve tüketici dostu çözümler sunmaya devam ediyor. Tüm bu süreçleri kanunlara uygun bir şekilde yürüten markamız, daima sizin için en iyi ve güvenli hizmeti sunmak için var gücüyle çalışıyor. Garanti Şartları ve alınan ürünlerin satışı sonrasında da dilediğiniz şekilde işlem almanızı sağlıyor. İade ve inceleme işlemlerinin belirtilen süre aralıklarında gerçekleşmesiyle birlikte siz de satın aldıktan sona ayrıcalıklarınızın hepsine sahip olmuş olacaksınız. Satın aldıktan sonra kusurlu bulunan ürünler de yine belirlenen prosedür çerçevesinde size en iyi hizmeti ve çözümü sunacak ve ürününüz için gereken işlem alınacaktır. 

Ayıplı/Hasarlı Ürünlerde Nasıl İşlem Alınır?

Satın aldığınız üründe tespit ettiğiniz bir hasar ile ilgili nasıl işlem alacağınızı bilemiyorsanız, yazımızda tüm detayıyla size yol gösterecek birden fazla yol mevcut. Korayspor farkı ile siz de satın aldığınız ürünleri ayıp ve hasar tespiti durumunda iade yahut değişim hakkına sahipsiniz. Garanti Şartları nelerdir kısaca göz atmak gerekirse tüketicilerin genelde en çok şikâyet ettiği durum ile başlamak yanlış olmaz. Test işlemi… Test ya da bir diğer adıyla inceleme işlemi ürününde ayıp ve kusur bulunan müşteriler için sunulmuş şahane bir yöntem… Peki, test ya da inceleme işlemine ürünü nasıl gönderebiliriz? Cevabı çok basit… Kargonuzun size tesliminden itibaren inceleme süreniz başlar, bu tarihten itibaren 30 gün boyunca ürününüzde tespit ettiğiniz bir hasar ya da ayıp durumunda firmaya hemen ürünü gönderebilirsiniz. Kanuni olarak böyle bir hakkınız zaten bulunuyor, bunu sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmekse size sunduğumuz sayısız ayrıcalıklardan sadece bir tanesi olarak karşınıza çıkıyor. İnceleme ürünleri Korayspor tarafından değil dünyaca uygun standartlar çerçevesinde ürünün esas firması inceleyip tarafınıza gerekli bilgi akışı, Garanti ve İade Sorgulama sayfasından takibinize sunulacaktır.

İşlemin Sonuca Ulaşması Ne Kadar Sürüyor?

Teste göndermiş olduğunuz ürünün inceleme süresi hasar tespitine bağlı olarak değişim göstermektedir. Korayspor tarafından güvencesi kanıtlanmış markalar tarafından incelenen ürünlerinizi takibi sonuçlandığında iki seçenek mevcuttur; kabul yahut ret… Kabul durumunda size iade ve değişim hakkı doğar, ancak ret durumlarında tarafınıza iletilen bilgi mektubunda tüm detayıyla her maddeyi ve kriteri bulabileceğiniz detaylı bir döküm elde edeceksiniz. Garanti Şartları bakımından birçok firmadan daha tüketici dostu olan Korayspor, müşterilerinin alışverişlerinde maksimum verim elde etmeleri için gereken tüm çabayı gösterir. Test gönderimlerindeki kargo ücreti müşteriye ait olup ret durumunda ürünün test merkezinde bekleme süresi maksimum 2 aydır. Takip numaranız ile sorgulama yapmak için öncelikle aldığınız ürünün markasındaki baş harfi sonrasında takip numaranızı kullanarak arama yapmalısınız, eğer bu şekilde bir arama gerçekleştirmezseniz ürün durumunu göremez ve paketinizin takibini yapamazsınız. Adidas ve Reebok markaları test sonuçlarınızı kayıtlı telefon numaranıza SMS atarak bilgi verir. Üründe sizin belirttiğiniz hasar dışında incelenen konulardan biri de bu hasarın kullanıcı odaklı mı yoksa üretim odaklı mı oluştuğudur. Şayet üretim kaynaklı bir kusur sonucu ürün elinizde hasar gördüyse bu durum iade ve değişimle sonuçlanır, eğer hasar sizin tarafınızdan oluştuysa bu durumda tarafınıza verilen bilgi neticesinde ürünün size tekrar gönderimi söz konusudur. İncelenen ürünlerin kararı dünyaca ünlü standartlar gereği verilerek müşterilerin bu durumdan en az zararla ayrılmaları için çaba gösterilir.

Editör: TE Bilisim