En ufak eşya alırken bile artık peşinat önemli koşul olarak birçok yerde karşımıza çıkıyor. Söz konusu ev olduğunda peşinatsız ev almak bu alanda hizmet veren firmalar aracılığıyla mümkün hale geliyor. Kiradan kurtulup ev sahibi olmak istiyorum diyenlere yönelik Kolayevim tarafından sağlanan ayrıcalıklar sayesinde hiçbir birikim olmadan da ev sahibi olmak için başvuruda bulunulabilir.

Başvuru sırasında almak istediğiniz evin belirlenmesi istenir ve sonrasında sizler için en uygun ödeme planı çıkarılır. Mevcut bütçe doğrultusunda ödemenin yapılacağı tarih ve miktar konusundaki tüm detaylar netleştirildikten sonra peşinatsız ev alma deneyimine sizlerde sahip olabilirsiniz.

Peşinatsız Ev Almak Mümkün Mü?

Günümüzde artan konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri gibi faktörler hiç peşinat olmadan ev almaya imkânsız gözüyle bakılmasına neden oluyor. Çok sayıda kişinin hiçbir peşinata gerek olmadan ev sahibi olduğu sisteme isteyen herkes dahil olarak istediği ve beğendiği evi alabilir.

Yüksek peşinat kriterleri nedeniyle uzun yıllardır kiracı olmaya mahkûm olduğunuzu düşünüyor ve ev almanın günümüz şartlarında zor olduğundan yakınıyorsanız Kolayevimile peşinatsız ev almak sizleri hayallerinize kavuşturuyor. Tek yapmanız gereken bütçenize uygun olan evi beğenmek ve en kolay şekilde ödeyeceğiniz planı uzman ekip eşliğinde çıkarmak olacaktır.

Kolayevim Peşinatsız Ev Alma Yöntemleri

Ev alma ihtiyacının her bütçeye hitap etmesi açısından farklı ev alma yöntemlerini bünyesinde barındıran Kolayevim, herkesin aylık ödeyebileceği taksit tutarına göre farklı yöntemler sunuyor. Faiz içermeyen bir sistem olması banka kredilerinden uzak duran kesimi de cezbederken, ödenecek aylık tutarın sabit olması ev sahiplerinin de zorlanmadan ev taksitlerini ödemelerini sağlıyor. Ayrıca peşinatsız ev almak fırsatını sunuyor.

Sıra tespitli tasarruf yöntemi, serbest planlı tasarruf yöntemi ve konuta değer endeksli yöntemi olmak üzere üç farklı yöntemden size en uygun olana dahil olarak ev sahibi olabilirsiniz. İlk yöntemde noter huzurunda gerçekleştirilen bir çekiliş ile pesinatsız ev al sırası belirleniyor.

Serbest planlı tasarruf yönteminde çekiliş olmadan aylık ödenecek tutar doğrultusunda evin satın alınacağı belirlenmesine yönelik bir yöntemdir. En son yöntemde ise ev sahibi olmadan önce alçağı evinin değerini korumak isteyenlere cazip gelen yöntemdir. Merkez Bankası tarafından belirlenen konut fiyat endeksi ile doğru orantılı taksit tutarları sayesinde alınan evin değer kaybı riskini düşürmek mümkündür.

 Kimler Peşinatsız Ev Alabilir?

Kira öder gibi ev sahibi olmak için peşinatsız ev almanın mümkün olduğu bir ödeme yöntemine sahip olmak gerekiyor. Hâlihazırda zaten kira ödemek mecburiyetinde olan kişilere sunulan peşinatsız ev alma fikri, zaten ödenen kira bedeli tutarının kendi sahibi olunan ev için ödenmesini sağlıyor.

Geçim derdi yüzünden kenarda hiç birikimi olmayan ya da kredi faizi ödeyecek gücü olmayan herkes peşinatsız ev alabilir. Daha detaylı açıklama için kolayevim.com/pesinatsiz-ev-alma.phplinkinden bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim