Show TV'nin her hafta cuma akşamları yayınlanan dizisi Kızılcık Şerbeti, hikayesine hız kesmeden devam ediyor. Oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi bazı yönleriyle de çok eleştiri alıyor. Bunun yanı sıra reytinglerde hep üst sıralarda yer alıyor. Bu akşam 23. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak dizinin canlı izleme linki aratılıyor. Biz de haberimizde Kızılcık Şerbeti 23. bölüm canlı izleme linkini paylaştık. Kızılcık Şerbeti canlı izle! Kızılcık Şerbeti 23. bölüm izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm izle...

kızılcık3

KIZILCIK ŞERBETİ CANLI İZLE

Kızılcık Şerbeti canlı izlemek için tıklayınız.

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti 23. bölüm bu akşam saat 20.00'de Show TV kanalında izleyici karşısına çıkacak.

kızılcık2-1

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 22. Bölümünde: Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsızdır. Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir. Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşecektir.

kızılcık-2

Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılışı iki aileyi bir kez daha bir araya getirecektir. Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaşka bir problemin içine düşecektir. Ömer’in kendini yakarak oğlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kıvılcım’ın elini bağlayacaktır.

Haber Merkezi