Doğu’nun incisi Van tarihten günümüze koruyarak getirdiği izler ve doğa harikalarıyla her yıl binlerce turisti hayran bırakır. İstanbul’un şehir hayatından kaçan, iş yorgunluğunu atmak isteyen ziyaretçilerine adeta şifa gibi gelir. Van Gölü’nün maviliğinde kaybolmak, tarihi yapılarla zaman yolculuğuna çıkmak isteyenler Bilet Dükkanı üzerinden ucuza İstanbul Van uçak bileti alarak hatırasından silinmeyecek anılara sahip olurken aynı zamanda seyahat planına da yine buradan karar verebilir. Doğu’nun saklı cenneti Van Gölü’nden sabah güneşi eşliğinde meşhur Van kahvaltısı etmek için ilk adımı uygun fiyatlı İstanbul Van uçak bileti alarak atabilirsiniz.

Van Gölü başta olmak üzere, Hüsrev Paşa Camii ve Adır Kilisesi gibi çok sayıda gezilmesi ve görülmesi gereken mekan bulunur. Bilet Dükkanı üzerinden en uygun İstanbul Van uçak bileti satın alarak huzurlu bir tatil rota çizmeye başlayabilirsiniz. Köklü tarihi ile yerli ve yabancı çok sayıda turistin en merak ettiği şehirlerden biri olan Van’a yolculuk yapmak isteyenler, Bilet Dükkanı’nın sunduğu kampanya ve indirimleri kullanabilir.

İstanbul Van Uçak Bileti Fiyatları

Van’ın güzelliklerini keşfetmeye çıkan yolcular aynı zamanda tarihi bir yolculuğa da eşlik etmiş olurlar. Seyahate çıkmadan önce ilk olarak İstanbul Van uçak bileti fiyatları merak konusu olur. Fiyatlar, tarih, hava yolu ve havalimanı gibi durumlara göre değişiklik gösterir. Bilet Dükkanı sağlamış olduğu kampanya ve fırsatlarla en uygun İstanbul Van uçak biletini yolculara sunar. Tüm uçuş bilgilerini tek sayfada listeleyen web sitemiz ile tüm fiyatları görebilir ve arasında karşılaştırma yapabilir ve hayalinizdeki tatili dilediğiniz gibi planlayabilirsiniz.

Tercihiniz İstanbul Van uçak bileti THY olursa ödeyeceğiniz ücret 1.187 TL olacaktır. Ayrıca AnadoluJet ile uçmak isterseni 1.126 TL’ye gidebilirsiniz. İndirim ve kampanyalarımızdan anında haberdar olmak isterseniz Bilet Dükkanı web sitesini ziyaret edebilir, mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

 

Van Ferit Melen Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Van’ın Edremit ilçesinde yer alan Ferit Melen Havalimanı şehir merkezine 8 kilometre uzaklıkta yer alır. Doğu’nun saklı cenneti Van’ı ziyarete gelen İstanbul Van uçak bileti sahiplerini karşılayan ilk nokta olan Ferit Melen Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım çeşitli yollardan yapılır. En uygun şekilde Van şehir merkezine gitmek isteyenler belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve minibüsleri kullanabilir. Toplu taşıma ile gitmek istemeyen ziyaretçiler ise araç kiralama seçeneğini tercih edebilir.

İstanbul Van uçak bileti bilgilerinize https://www.biletdukkani.com/istanbul-van-ucak-bileti adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.