• DOLAR 32,32 %0.09
  • EURO 35,20 %-0.05
  • ALTIN 2.245,18 %0.07
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.500 %-0.57
  • ETHERIUM 3.520 %-3.8
8°

Gazetecilik mesleğinin internet dünyasına evrilmesiyle birlikte, karnında bir sözü olanlara yeni bir alan doğdu. Yeni medya ve yeni gazetecilik pratikleriyle birlikte gazetecilik mesleği “kurumsal” binalarda icra edilen bir etkinlikten kendini soyutlayarak, sokakta, caddede, evde, internet sayfalarında hatta yolculuk esnasında icra edilebilen bir etkinlik oldu.

Gazeteci yazacağını daha özgür yazma fırsatı bularak, daha fazla kişiye ulaştırabilmenin de rahatlığını yakaladı. Hiçbir kurum, kuruluş, kişi ve siyasi partiye doğrudan ya da dolaylı bir ilişki ağına dahil olmadan yayın hayatına 2012’den beri devam eden Güçlü Anadolu Gazetesi, gazeteciliğe yeni bir yaşam alanı olarak öne çıkan internette yayın hayatına 2017’den itibaren yeni bir tasarımla başladı.

Çoğunlukla iletişim fakültesi mezunu gençlerin ayakta tuttuğu Güçlü Anadolu Gazetesi, yerelde yaptığı özel haberlerle Ankara’nın sorunlarını güçlü bir şekilde dile getirirken, Türkiye ve dünya ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Güçlü Anadolu Gazetesi, basın ilkelerine ve basın etik değerlerine uyarak, ve toplumsal kesimlerin aidiyetlerine, inançlarına, görüşlerine saygı göstererek demokratik bir dünya inşasının mücadelesini vermektedir. Yurttaş gazetecilik ve hak odaklı gazetecilik perspektiflerini günlük hayatta görünür kılmayı amaçlayan Güçlü Anadolu Gazetesi, bu minvalde söyleyecek sözü ve yapacak bir şeyi olan herkese kapılarını sonuna kadar açık tutmaktadır.