• DOLAR 32,55 %0.02
  • EURO 35,03 %0.46
  • ALTIN 2.421,13 %-0.08
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 64.368 %-3.78
  • ETHERIUM 3.153 %-3.44
22°

Kızılcahamam Haberleri

kızılcahamam haberleri ve güncel kızılcahamam gelişmeleri, kızılcahamam ile ilgili tüm video, kızılcahamam fotoğrafları ve kızılcahamam haberleri Güçlü Anadolu sitemizde


Kültür Sanat

Kızılcahamam’da bir kanyonun içinde yaklaşık bin metre yükseklikteki zirvede yer alan Alicin Jeositi, yapısı ile Trabzon’daki Sümela Manastırı’na benzetiliyor.

Ankara Haberleri

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yabancı uyrukluların yaşadığı dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken daire maddi hasar oluştu.

Ankara'nın Kızılcahamam ve Çubuk gibi çevre ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Ankara'nın merkezinde bek...

Kızılcahamam'da iki katlı ahşap bir restoranın mutfağında çıkan yangın panik dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangından...

Ankara'da mevsimin ilk karı yağdı. Kızılcahamam ilçesinde yağan karla kartpostallık görüntüler oluştu. So...

Türkiye'nin en prestijli enerji, çevre ve teknolojileri fuarı ENTECH-Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık Fuarı, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başladı.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde 2 katlı ahşap bir evde yangın meydana geldi. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde...

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yaralı olarak bulunan leylek Kızılcahamam Belediyesi Sağlık İşler Müdürlüğü Veteriner kliniğinde tedavi altına alındı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 7 katlı bir apartmanın 3. katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu güçlükle sönd...

Ankara Kızılcahamam'da yemeklere renk vermekte kullanılan consolida orientalis (mor çiçek) tarlası görsel bir şölen sunuyor.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Otacı Yaylasına kar keyfini çıkarmaya giden 4 kişilik aile, aracının kara saplanması sonucunda mahsur kaldı.

Ankara’nın ormanları ile tanınan ilçesi Kızılcahamam’da baharın gelmesiyle birlikte doğa uyanmaya başladı. Ankar...

Başkentte etkisini sürdüren kar yağışı Ankara’nın turizm merkezi Kızılcahamam ilçesinde görülmeye değer manzaralar oluşturdu.

Genç Kızılay Kızılcahamam Şubesi’nin gönüllü gençleri kent ormanında çevre temizliği yaptı. Genç Kızılay Kızılca...