Show TV'nin eğlenceli aile dizisi Güzel Günler 19. bölümü ile 9 Nisan akşamı izleyici karşısına çıktı. Her hafta yayınlanan bölümü ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizi reytinglerde de adından söz ettiriyor. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise Güzel Günler son bölüm izleme linkini aratmaya başladı. Biz de haberimizde Güzel Günler son bölüm izleme linkini paylaştık. Güzel Günler 19. bölüm tek parça izle! Güzel Günler son bölüm FULL izle...

GÜZEL GÜNLER 19. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

GÜZEL GÜNLER SON BÖLÜM 

Kimsenin küs kalmasına dayanamayan Kıymet’in yeni hedefi, bugüne kadar babasıyla tek kelime konuşmamış olan Eylül’ü Hakim’le bir araya getirmektir. Kıymet bu uğurda aileyi seferber ederken, halı sahadaki mağlubiyeti kendine yediremeyen Atakan rövanş maçı için kolları sıvar. Bu sırada Aleyna, Füsun’a yakın durduğu için Feyyaz’a rest çeker ve bundan sonra Füsun’la görüşmeye devam ederse ondan ayrılacağını söyler. 

Kıymet’in organize ettiği ve tüm aileyi topladığı büyük baba-kız buluşması beklenirken Leylim’in yangını hatırlamaya başlaması Mihran’ın hiç hesaba katmadığı bir ihtimalle yüzleşmesine neden olacaktır.

Haber Merkezi