Her hafta pazar akşamları Show TV'de ekrana gelen Güzel Günler, eğlenceli ve duygusal senaryosu ile izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören dizi dün akşam yayınlanan bölümü ile de keyifli dakikalar yaşattı. Peki Güzel Günler 17. bölüm fragman yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman? Son bölümde neler oldu? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

3-20

GÜZEL GÜNLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güzel Günler son bölümde; kapıya dayanan Çetin, kaybolan para meselesinin bir bomba gibi patlamasına yol açar. Füsun parayı kendisinin almadığını anlatmaya ve kanıtlamaya çalışırken hiç beklemediği bir gerçek yüzüne çarpar. Kıymet ise ailesine atılan bu iftirayı kendisi adına şeref meselesi haline getirir. Bu durumun üstüne çok sevdiği arabasından vazgeçer ve onu satarak kayıp parayı vermeyi düşünür. 

1-25

Bu arada ailenin en küçüğü Ayşim ise karmaşanın içerisinde umutsuzca doğum gününün kutlanmasını bekler. Aleyna ve Feyyaz'ın sözü için birleşen aile, Altan ve Atakan'ın yıldırım nikahı kıymaya karar vermesiyle nefes alamayacakları bir döneme girecektir. 

2-21

GÜZEL GÜNLER 17. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?