SHOW TV ekranlarının sevilen ve BKM yapımı dizisi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin, yeni bölümü merak konusu oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan yer almakta. Her hafta beklenmedik olaylar yaşanan dizinin yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıktı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin gelecek haftaki yeni bölümünün fragmanı ise şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. bölüm fragman yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi fragman izle! İşte detaylar...

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 36. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36.bölüm fragmanı yayınlandı!

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 36. BÖLÜM FRAGMAN

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taylan’a pusu kurulduğu haberi, Songül dahil tüm ekibi perişan eder. Songül, Taylan’ın başına ne geldiğini öğrenmek için çabalarken tüm ipuçları onu Yörük’le Servet’e götürür. Songül etrafındaki herkese zarar vermeye başlayan Servet’i bulmayı çalışırken Sadi’ye söylemeden gittiği mekanda beklemediği bir tehlikeyle karşılaşır. 

Derya, Mert’in gerçekleri öğrenmesi karşısında ne yapacağını şaşırırken Mert’in ortadan kaybolması herkesi harekete geçirir. Aylin aldığı evraklar sayesinde ailesine ulaşacağını düşünürken eline geçen bilgilerin yetersiz olduğunu görür. Araz’la birlikte buldukları ipucunun peşinden giden Aylin sonunda öz ailesine ulaşabilecek midir?

Sadi, Servet’le bir sevkiyat daha yapacaktır. Her şey yolunda ilerlerken Servet’in öğrendiği gerçek, Sadi’yi kimliğinin deşifre olma ihtimalinin eşiğine getirir. Songül ise merak ettiği tatlı bir soruya cevap ararken gelen telefonla yine kendi başına işe kalkışır.

Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.  

Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıracak oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor. 

Haber Merkezi