Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile yollar ayrılacak gibi görünüyor. Her ne kadar yönetim ve mevcut teknik heyet, Ferdi'nin kadroda kalması için çaba gösterse de ayrılık vakti gelmek üzere.

Çok yönlü oyun tarzı ve modern futboluyla birçok Avrupa devini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'ya çok sayıda teklif var. Ancak Fenerbahçe'ye gelen teklifler arasında bir kulüp öne çıkıyor.

Daha önce sarı lacivertlilerle Eljif Elmas ve Kim Min Jae transferlerinde iyi ilişkiler kuran Napoli, Ferdi için kesenin ağzını açtı.
Fenerbahçe'nin beklentisi olan 25 milyon euro'yu ödemeye hazır olan İtalyanlar, sezon sonunu bekliyor.

Ferdi de Napoli'de forma giymeye sıcak bakıyor. İtalya Serie A'da şampiyonluk için gün sayan Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finale kaldı ve zaferi hedefliyor.

Bu sezon adeta rüya gibi bir yıl geçiren Napoli, iki kulvarda da hedefe ulaşırsa kimse şaşırmayacak. Sonraki sezon için kadro planlamalarını yapan İtalyan devi, Ferdi'yi de bu planlara dahil etmiş durumda.

Transferin gerçekleşmesi halinde 3 cephe de kazanmış olacak. Fenerbahçe 25 milyon euro'yu, Napoli Ferdi'yi, Ferdi ise bir dünya devinde oynama şansını elde edecek.

Ayrıca Napoli'nin Gürcü yıldızı Kvaratskhelia'nın 180 milyon euro karşılığında PSG'ye transfer olabileceği konuşuluyor. Ferdi transfer gerçekleşirse, milli oyuncu "Süper Lig'in en pahalı transferi" ve "En pahalı Türk futbolcu" rekorlarını kıracak.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.