Mamak Belediyesi’nin başlattığı Hemşehri Geceleri’nde Erzurumlular bir araya gelecek.

Mamak Belediyesi'nin başlattığı Hemşehri Geceleri'nde Erzurumlular bir araya gelecek. Program, 19 Şubat Cumartesi günü Saat: 19.00'da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kozmopolit yapısı ile birçok etnik kültürün bulunduğu Mamak'ta, vatandaşlar Mamak Belediyesi'nin başlatmış olduğu Hemşehri Geceleri'nde bir araya gelmeye devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde 19 Şubat Cumartesi günü Saat: 19.00'da gerçekleşecek olan ‘Hemşehri Geceleri'nde bu ay ise Dadaşlar diyarının güzide insanları olan Erzurumlular bir araya gelecek. Birbirinden değerli sanatçıların, şehrin manevi ve kültürel değerlerini yansıtacağı ezgileriyle Mamaklılar unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacak. Bar ekibini gösterileri ise geceye damga vuracak.

Kültür elçiliği yapıyoruz

İlçede bulunan kültür mozağinin hem gelecek kuşaklara aktarılmasını hem de hemşerilerin bu gece vesilesi ile bir araya gelmesini amaçladıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kültürel zenginliğimizi yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimi bu özel geceye, bir arada olmaya davet diyorum” dedi.

İHA

Editör: TE Bilisim