Borsayı yakından takip eden kişiler için tüm gün sadece tek bir telefon ekranından tüm borsa dünyasında olup bitenleri yakından takip etmek pek mümkün değildir. Ama her an her yerde piyasada olup bitenleri takip etmek için geçici bir çözüm olarak

canli borsa takibi

yapabilirsiniz. Piyasada anlık yaşanan değişikliklere göre hamlelerinize yön vermeniz gerekir. Hamle yapmakta geç kalırsanız kayıp yaşayabilir ya da önemli bir kazanç elde etme imkanını yakalayabilirsiniz. Cep telefonunuzun yanı sıra bilgisayarınızdan da sürekli anlık canlı borsa takip ve hareketlerini izleme ve hamlelerinize yön verme imkanı bulabilirsiniz.

Ücretsiz Borsa Takip Uygulamaları

Ücretsiz borsayı takip edebileceğiniz iOS ve Android uygulamaları ile siz de her an her yerde canlı borsa hareketlerini ve endeksleri izleme şansı bulabilirsiniz. Özellikle de dışarda geçirdiğiniz süre içinde borsa hareketlerini takip etmenize yardımcı olacak

canlı borsa takibi ücretsiz

uygulamalar en önemli yardımcınız olacaktır. Hem reklamsız hem de anlık bir şekilde tüm borsa hareketlerini izleyip hamlelerinize yön verebileceğiniz önemli uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalardan en çok kullanılanlar arasında yer alan uygulamalar şu şekildedir;

Mynet Finans; Hem İos hem de Adroid işletim sistemine sahip olan tüm akıllı telefonlarda kullanılabilecek bu borsa takip uygulamasında ara ara reklamlar gösterilse de ücretsiz hizmet veren en pratik borsa takip uygulamaları arasında yer alır.

Finans Borsa Döviz Altın Hisse; İnvesting’e ait olan bu uygulamayı hem Android hem de İos akıllı telefonlarında ücretsiz olarak kullanmanıza imkan sunuyor. Kapsamlı bir hizmet sunarken hiçbir ücret talep etmeyen bu uygulama da en çok tercih edilen ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor.

Bigpara Mobil; Bilgisayarınızdan takip ettiğiniz tüm verileri bir arada görebileceğiniz ve canlı borsa hareketlerini takip edebileceğiniz bu uygulama ile kazancınızı arttırabilirsiniz.

Foreks Mobil; Daha çok Foreks piyasalarını takip eden yatırımcıların tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Fakat uygulamanın ücretsiz versiyonunu kullandığınız zaman pek çok reklam ile boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Ücretli Sanal Borsa Takip Uygulamaları

Ev dışında ve bilgisayarınıza ulaşamadığınız bir yerde olduğunuzda ücretsiz sanal borsa takip uygulamaları işinizi görmeye yetebilir. Fakat yoğun reklamlara maruz kalmak istemiyor ve hem de 15 dakikalık gecikmeli değil de anlık olarak tüm piyasa hareketlerinin takip edilmesine imkan sunan uygulamalardır. Matriks mobil, Bigpara, Foreks Mobil gibi ücretli uygulamalarla canlı piyasa hareketlerini anlık olarak takip etme ve hareketlerinize yön verme fırsatı bulabilirsiniz. Zaman kaybetmeden önemli gelişmeleri tam zamanında bu uygulamalar sayesinde yakalama fırsatı bulabilirsiniz. Ücretli uygulamaları tüm para hareketlerini anında görmek ve takip etmek isteyen her an her yerde dünyadaki para hareketlerine ulaşmak isteyen kişilerin tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Bu uygulamalarda çok reklam yayınlanmadığı ve anlık para hareketlerinin daha rahat her an her yerde takip edildiği bu uygulamalar büyük ilgi görüyor.

Dünya Borsasını Anlık Takip Etmenizi Sağlayacak Uygulamalar

Tüm ücretli ve ücretsiz uygulamaların dışında İş bankası, Akbank, Yapı Kredi gibi yatırım bankalarının yatırım yapan müşterilerine sunmuş olduğu ücretsiz bazı canlı borsa takip uygulamaları bulunuyor. Bu uygulamalar da her akıllı telefona rahatlıkla yüklenip kullanılabiliyor. Anlık borsa hareketlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz

aracı kurumlarla yatırımlarınızı değerlendiriyorsanız bu kurumlardan aldığınız şifre ile tüm dünyadaki borsa hareketlerini anlık olarak izleme fırsatı bulabilirsiniz. Dünyadaki borsa hareketleri bazen ani olarak değişiklik gösterir. Tam bu sırada hamlelerinize yön vermeniz gerekir. Aksi taktirde para kaybedebilir ya da büyük kazanç elde etme fırsatını kaçılabilirsiniz.

Borsa Hareketlerini Etkileyen Faktörler

Ülkemizde ve tüm dünyada borsa hareketlerini anlık olarak etkileyen siyasi ilişkiler, para girdi ve çıktıları, ekonomik durum, sosyo ekonomik faktörler, iktisadi hareketler gibi pek çok faktör vardır. Bu faktörlerin sürekli bir değişkenlik içinde olması, para hareketlerinin pek çok faktörden etkilenerek iniş ve çıkışlar yaşaması pek çok insanın borsa üzerinden önemli kazançlar sağlamasına yardımcı oluyor. Borsada stratejik hamleler yapmanız ve matematiksel hamleler yapmanız çok önemlidir. Bu nedenle canlı para işlemlerini ve endeks hareketlerini yakından incelemeniz gerekir. Dünyadaki canlı para hareketlerini önceden tahmin etmek ve analizleri incelemek size para kazandıracak hareketleri planlamanıza yardımcı olur. Bu sayede kısa zaman içinde önemli bir kazanç elde edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim