Bir insanın karakteri, kimi zaman hayat boyunca gördüğü ve deneyimlediği olaylar sayesinde gelişim gösterir. Kimi zamanda bu karakterin oluşmasındaki tek etken, ait olduğu burç grubu olabiliyor. Ait olduğu burç grubunun karakteristik özellikleri çerçevesinde hayatını şekillendiren bazı burç insanları, doğuştan mutsuz ve üzgün olabiliyor. Biz de bu haberimizde doğuştan mutsuz denebilecek burçları anlattık. Peki, hangi burçlar doğuştan mutsuz? Bu burçlar her zaman mutsuz! İşte, doğuştan mutsuz ve çaresiz diyebileceğimiz o burçlar...

ikizler

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

İkizler burçları her şeyden çabuk sıkılır. Sonsuz heyecanın peşinden koşan İkizler aradığı mutluluğu bir türlü bulamaz. Bu doyumsuz halini özel hayatına yansıtmaktan da çekinmez.

başak

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak burçları kusursuzu aramakla meşguldür. İstediğini elde edemediğindeyse hayat başına yıkılır. Anı yaşamaktan geri duran Başaklar geleceğin peşinden koşarken mutsuz olurlar.

akrep

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

Akrep burçları genellikle gizemli kişilerin ve olayların peşinden koşar. Bu duruma olan susuzlukları asla giderilmez. Gizemli durumu aydınlatamadıkları sürece gülmeyi unuturlar.

oğlak

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Oğlak burçları çok yüksek hedefleri olan azimli ve motive olmuş insanlardır. Başarılarından asla memnun olmayan, hedef odaklı insanlardan biridir. Eğer başarısız olurlarsa dünyanın en mutsuz insanı olabilirler.

Haber Merkezi 

Editör: Tuba Berfin Akkaya