Çekimleri devam eden "Kübra" dizisi, Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanmış ve başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı bir yapımdır. Netflix'te yayınlanacak olan dizide, Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan da Ulusoy'a eşlik edecekler.

NETFLİX KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Daha önce "Hakan Muhafız" dizisiyle Netflix'te izleyici karşısına çıkan Ulusoy, bu kez "Kübra" dizisiyle sevenlerinin karşısına geçecek. Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönetmenliğini yaptığı dizide, senaryo ekibinde ise Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı gibi isimler yer almaktadır.

KÜBRA DİZİSİ KONUSU NE?

Ulusoy'un canlandıracağı karakter, bir mahalle abisidir. Gökhan adında sevilen, saygılı ve inançlı bir genç olan bu karakter, bir süredir parçası olduğu sanal arkadaşlık grubunda, Kübra adında biriyle tanışır. Kübra, Gökhan'a kimse tarafından bilinmeyen beklenmedik olaylar hakkında bilgi ve uyarılar verir. Mesajlaşma zamanla, Gökhan'ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta, Gökhan'ın destekçileri kadar düşmanları da yer alacaktır.

Editör: Rozita Hamidi Cizreli