Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay, Diyarbekirspor ile oynanan maçta yaşanan olaylara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maçın son dakikalarında oyuncular arasında çıkan kavgaya sert tepki gösteren Başkan Günay, kulübün itibarını korumak adına disiplin cezalarını kabul etmeyeceklerini belirtti.

Bursaspor (2)

Günay, yaptığı açıklamada, "Maçın son dakikalarında yanındaki arkadaşına pas atacak halin yok ama kavga çıkınca bakıyorsun bizim oyuncular depar atıyor. Bunu kabul edebilmek mümkün mü?" dedi. Maç sonrasında yaşanan olayların kulübü maddi ve manevi anlamda zora soktuğunu ifade eden Günay, oyuncuların sorumsuz davranışlarının bedelinin ağır olacağını vurguladı.

Bursaspor (1)

"Şimdi nerden baksan 4-5 maç ceza alacaksın, kulübe para cezası gelecek. Kulübün durumu ortada. Bu bedel nasıl ödenecek?" diyen Başkan Günay, olaylara karışan oyunculara affın olmayacağını söyledi. Kulübün kaderiyle kimsenin oynayamayacağını belirten Günay, "Önce Bursaspor Kulübü'nün onuru ve gururu" ifadeleriyle takım içindeki disiplini koruma kararlılığını dile getirdi.

Başkan Günay, taraftarlardan da kulüplerine destek olmalarını ve birlikte hareket ederek bu zorlu süreci aşmalarını istedi. Ayrıca, yaşanan olayların kulübün vizyon ve misyonuna uygun olmadığını vurgulayarak, futbolcuların ve kulüp personelinin sorumluluklarını hatırlattı.

Kaynak: Haber Merkezi