Jüpiter, 16 Mayıs 2023'te 12 yıl aradan sonra Boğa burcuna geçiş yapacak. Zodyak'ın iyicil gezegeni Jüpiter'in bu yolculuğu bazı burçların hayatını baştan aşağı değiştirecek. Astrologlar; Koç, Boğa, Aslan ve Kova burçlarının köklü değişimlere hazır olmalarını tavsiye ediyor. İşte detaylar...

koç

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN)
Koç burçları ekonomik anlamda yılın en şanslı burçlarından. Bu dönem maddi kazançlarının artacağı, oldukça bereketli bir sene onları bekliyor. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni alanlardan para kazanabilirler. Ruhen kendilerini çok daha tamamlanmış hissedecekleri bir yıl olurken, geçmiş yılların yorgunlukları artık şifalanacak.

boğa

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS)
Boğa burçları yeniden doğacak. Bedenen ve zihnen güzel gelişmeler yaşayacak olan Boğalar hayat felsefesini yeniden tanımlayacak. İmajınızı değiştirebilirsiniz.

aslan

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)
Aslan burçlarını hem özel hem iş hayatınızda yepyeni unvanlar bekliyor. Toplumda çok daha fazla görünür olacakları bir döneme giriş yapıyorlar. Kariyer ve iş hayatları yeniden yapılanacak. Uzun süredir planladığı yeni işi kurabilir, para kazanma şeklini ve kaynağını değiştirebilirler.

kova

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)
Kova burçlarını ev aile yuva alanında büyüme ve genişleme temasının yoğun olduğu bir dönem bekliyor. Yeni bir ev satın alabilirler, daha büyük bir eve taşınabilirler. Kova burçlarının bu dönemde yapacağı yatırımlar çok kalıcı olacak. 

Haber Merkezi